Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti’den ayrılıp korsan siyaset yapmaya kalkanlara eyvallah etmeyiz
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 4316
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 10:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı’nda parti teşkilatına uyarılarda bulundu. Cumhur İttifakı vurgusu yapan Erdoğan, “Seçime ortak adaylarla gidiyoruz. AK Parti ve MHP teşkilatlarının aynı azim, heyecan, kararlılık ve samimiyetle çalıştığından şüphe duymuyorum. Korsan adaylara, sirk cambazlarına prim vermeyiniz. Onlarla işimiz yok” dedi.

CUMHUR İTTİFAKININ EŞİ BENZERİ YOK

Türkiye'ye 15 Temmuz'dan beri kazandırdıkları diğer bir önemli siyasi değerin de Cumhur İttifak'ı olduğunu vurgulayan Erdoğan, ülkenin birliği, milletin beraberliği, devletin bekası, vatan topraklarının bütünlüğü, milli iradenin üstünlüğü ile büyük ve güçlü Türkiye hedefi etrafında oluşan Cumhur İttifakı'nın tarihte eşi ve benzerinin bulunmadığını söyledi.

ORTAK ADAYLARLA SEÇİME GİDİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin nesilden nesile bir efsane gibi anlatılacağına inandığımız Cumhur İttifakı'nın kurulmasındaki ve yürütülmesindeki emeğini bilhassa ifade etmek istiyorum. 31 Mart'ta da büyükşehirlerde ve illerimizin bir kısmında Cumhur İttifakı olarak ortak adaylarla seçime gidiyoruz. Bizim adayımızın olduğu her yerde MHP teşkilatlarının, MHP teşkilatlarının adayının olduğu her yerde de AK Parti teşkilatlarının aynı azim, heyecan, kararlılık ve samimiyetle çalıştığından şüphe duymuyorum" dedi.

BAŞKA PARTİYE GİDENLERİN YERİ ARTIK ORASIDIR

“31 Mart sürecinde de kendi akıllarınca milleti kandırmaya çalışan birileri yine meydanlara çıkmış görünüyor” görünüyor diyen Erdoğan şunları söyledi:

“Bunlar sokakta ben şu partiden adayım ama aslında gönlüm AK Parti ve ya Tayyip Erdoğan’dan yana diyerek insanlardan destek istiyor. Hep söylediğimiz gibi Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir, isteyenin istediği partide siyaset yapmak ve aday olma hakkı vardır. Her hangi bir partide bir müddet siyaset yaptıktan sonra yolunu ayırıp, başka istikamete gidenlerinde yeri artık orasıdır.

SİRK CAMBAZLARINA PRİM VERMEYİN

Değerli kardeşlerim şunu açık ve net söylüyorum; Ben seçimi kazanırsam, kazandıktan sonra yine Ak Parti’de olacağım diyen sirk cambazlarına asla prim vermeyiniz. Bunlar sirk cambazı. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti’ye gideceğim diyen sirk cambazlarına aldanmayın, biz işimize bakacağız. Biz şu anda yoğun bir şekilde çalışacağız ve Allahlın izniyle de 31 Mart akşamı gümbür gümbür sandıkları patlatarak yolumuza devam edeceğiz.

KORSAN SİYASET YAPANLARA EYVALLAH ETMEYİZ

Geçmişte AK Parti’de bulunup da hangi sebeple olursa olsun başka partiye gidenler içinde aynı durum geçerlidir. Bu durumdaki hiç kimsenin AK Parti ve ya bizim adımıza konuşma, oy isteme, hatta böyle bir imada bulunma hakkı yoktur. AK Parti şahısların değil, bir davanın, bir ülkünün ülkeye ve millete hizmet uğruna adanmışlığın partisidir. Her kim AK Parti çatısı altında, bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır ama AK Partiden ayrılıp da bu partinin gölgesinde korsan siyaset yapmaya kalkana da kimse kusura bakmasın eyvallah etmeyiz.”

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde: Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

Hendek Gündemi

Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde: Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

Hendek Belediyesi Güreş toplantısına ev sahipliği yaptı

Hendek Gündemi

Hendek Belediyesi Güreş toplantısına ev sahipliği yaptı

Üst Geçitten Atlamak İstedi

Hendek Gündemi

Üst Geçitten Atlamak İstedi

Genç yaşta canına kıydı

Hendek Gündemi

Genç yaşta canına kıydı

Eski Hastane Tarih oluyor

Hendek Gündemi

Eski Hastane Tarih oluyor

Büyükşehir ekipleri haşere ve vektörlere karşı etkin mücadele yürütüyor

Hendek Gündemi

Büyükşehir ekipleri haşere ve vektörlere karşı etkin mücadele yürütüyor