Cumhur ittifakının Belediye Başkan Aday tanıtımı coşkulu geçti
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 2090
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 20.05.2024 02:32

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın Sakarya adayları belli oldu. Cumhur İttifakı'nın, Sakarya’daki 16 ilçe adayı Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen program ile tanıtıldı. 


Nazile AKARSU-Sevcan ARSLAN 
31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın Sakarya adayları belli oldu. Cumhur İttifakı'nın, Sakarya’daki 16 ilçe adayı görkemli bir törenle tanıtıldı. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım töreninde salon doldu taştı.



Cumhur İttifakı'nın aday tanıtım toplatısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, KEFEK Başkanı ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Milletvekilleri; Lütfi Bayraktar, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, ilçe belediye başkanları, belediye başkan adayları, parti yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.


YUNUS TEVER: “ YENİ DÖNEMDE ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNDE HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
 AK Parti belediye başkan adayları tanıtım toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Uzun ve titiz bir çalışma sonucu nihayet Adaylarımızı belirledik ve bugün bu coşkulu ve heyecanlı ortamda sizlerin karşısındayız. Bu güzel atmosferde, bu güzel ortamda sizlerle beraber olmaktan, Kadın Kollarımızla, Gençlik Kollarımızla bir ve beraber olmaktan, bu davanın bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Partimizin kurulduğu ilk günden bu yana Sakarya’mız, adeta AK Parti’mizin kalesi haline gelmiştir. 21 yıldır girdiğimiz 17 seçimde olduğu gibi, son 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize en güçlü ve en büyük desteği veren illerin başında Sakarya’mız yer almıştır. “AK Eller AK İller, Yerel Kalkınma Başlıyor” diyerek 2004 yılında başladığımız mahalli idareler seçim kampanyasından 20 yıl sonra Türkiye Yüzyılı’nın ilk seçimi olacak 31 Mart yerel seçimleri için şimdi de Gerçek Belediyecilik ana temasıyla “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Hazırız, Kararlıyız” diyoruz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz gün açıklanan ve partimizin yerel seçimler vizyonunu anlatan 2024 Yerel Seçimleri Beyannamesi ile bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yenilikçi, değişim odaklı ve öncü bir Belediyecilik hizmeti vaat ediyoruz. Vatandaş memnuniyetine odaklanan yönetim anlayışı, katılımcı ve şeffaf bir Belediyecilik hizmeti bizim için her zaman ön planda olacak. 2024 Yerel Seçimler Beyannamemizde yer alan 8 ana madde; Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı’nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler ve olmazsa olmazımız siyasi anlayışımız “Hizmet ve Eser Belediyeciliği” ile inşallah yeni dönemde de şehrimizin her köşesinde hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.


"BU DAVA YALNIZ KALMAYACAK"
Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, "Bu bayrak inmesin diye gece gündüz çalışmış olanlar, her birinizi selamlıyorum. Hoş geldiniz. Bugün benim için konuşmak çok zor. Her bir ilçemizde, her bir mahallemizde farklı anılarımız, dostluklarımız var. Bugün sizin karşınızda konuşmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sizlerle beraber olmak, yorulmadan, üşenmeden yanımda oldunuz, benimle oldunuz. Partimiz kurulduğu günden bu yana hep çalıştık. Bugün sizlerin karşısında olmamda bana destek veren, yalnız bırakmayan her kademedeki dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sizler var oldukça, bilin ki bu dava yalnız kalmayacak, bu vatan bölünmeyecek" dedi.

 "16 İLÇEMİZDE EŞİT ŞARTLARDA HİZMET EDECEĞİZ"
Kendisi için pankart hazırlayan gençlere seslenen Alemdar, "Gençler, biz yola çıktığımız ilk gündeki gibi siyasi parti mensubu değiliz, biz dava neferiyiz. Davamız öyle büyük bir davadır ki, bu davanın yolunda olmak Allah'ın nasibiyle olur. Sakarya'da Cumhur İttifakı'nı en yüksek oy alacağımız sözünü veriyoruz. Eskisi olmayan, ayrıştırmadan davamızın yolunda nefer olmaya devam edeceğim. 16 ilçemizde eşit şartlarda hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"KAPI KAPI GEZECEĞİZ"
Alemdar, "Bu şehre hizmeti olan başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni adaylarımızla omuz omuza çalışacağız. Biz dava neferiyiz. Cumhur İttifakı'nın davası kızıl elmadır. Söz veriyoruz, sizin hizmetkarınız olacağız. Söz verdik, yağmurda çamurda bizim için kapı kapı gezen, oy isteyenleri asla unutmayacağız. Kimsenin başını öne eğmeyeceğiz. İlçelerimizin her birisini kapı kapı gezeceğiz. Bu dava öksüz değil. Bu davanın liderleri mazlumların yanındadır. İnşallah bize sahip çıkan teşkilatlarımız olmak için Sakaryalılarımıza ulaşmak borcundur. Kendimi teşkilatlarıma, teşkilatlarımı da Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu.


LEVENT BÜLBÜL: “SAKARYA’DA REKOR OY ALACAĞIZ”
MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, "Türkiye'de Türk milletine karşı yönelen tehlikelere karşı göğüs geriyoruz. Yaşananlardan ders alan bizler, yarın özellikle bu yüzyılda milletimizin başına bela olacak her şeye karşı bir anlayışla, yolumuza devam ediyoruz. 15 Temmuz'dan sonra gerçekleştirdiğimiz anayasa değişikliği, reformlarla Türkiye sarsılmaz güce ulaşmıştır. Türkiye artık "Hükümet bozulur mu?" tereddütü yaşamadan yoluna devam etmektir. Bunun sebebi anayasa değişikliğidir. Türkiye'de siyasi istikrarsık yok. Kim ne derse desin Türkiye demokratik bir düzende yönetilmektedir. Eğer Türkiye'de diktatörlük olsa herkes nasıl özgür olacak. Bugün muhalefetin içine düştüğü şey adeta bir bozgundur. Türkiye'yi eğer muhalefet yönetseydi vay halimize. Onlara oy verenler bile iyiki onlar seçilmedi diyorlar. Bu devleti yönetmek çocuk oyunu değildir.  İstanbul'da , Ankara'da zilletin eline geçirdiği bu yerlerde yaşanan yönetimlere son vermenin günü gelmiştir. Biz Sakarya'dan öyle bir destek vereceğiz ki orada mücadele edenlere moral vereceğiz. Sakarya'dan rekor oy alacağız. İnşallah 16 ilçemizde çok büyük zaferle muaffak olacağız. Milletimiz arkamızda.  Sakarya'da Cumhur İttifakı'nın örnek bir dayanışması var.  Sakarya'ya hizmet etmek için dayanışma içerisindeyiz" dedi.


"BU İTTİFAK ÇOK BEREKETLİ OLACAK DEMİŞTİM"
Programda konuşan Yavuz, "Cefakar çalışmalarla gönlümüze taht kuran, gecesini gündüzüne katan teşkilatımız, hepiniz hoş geldiniz. Cumhur İttifakının kurulduğu ilk günlerde bu ittifak çok bereketli olacak demiştim. İttifakla çok büyük işlere imza atıldı. Bugün ittifakımızın tanıtım törenleri var. Yusuf Alemdar'ı tebrik ediyorum. Bugün 16 ilçemizin belediye başkanlarını ilan edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"REKOR OY ALACAĞIZ"
Yavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söz verdiklerini belirterek "Bugüne kadar şehrimize hizmet eden belediye başkanlarımız var. Biz bu makamlara değil, bu davaya bağlıyız. Sadece makam sahibi olanlar çalışacaksa teşkilatlarımız birbirinden sokak sokak çalışsın. Makam gider, dava kalır. Ekrem başkanımız gece gündüz çalıştı. Şimdi bayrağı Yusuf başkanımıza devralacak ve rekor oy alacağız. 16 ilçemizin belediye başkan adaylarımız, yalnız değilsiniz. Sıkıştığınız zaman biz yanınızda olacağız. Her zaman yanınızda olacağız. Yanınızda kabine olacak. Asla bu gücün şehvetine kapılmayacağız. Bu statüleri kendi menfaatleri için değil, ne kadar gücünüz varsa hepsini sizin için kullanacağız. Hepimiz bu dava için çalışmak için mecburuz. Sayın Cumhurbaşkanımız bu ruhu kökleştirmeye çalışın dedi. Bu dava bilincini kökleştirmeye çalışmayacaksak, burada işimiz ne? Ne güzel ahengimiz var. Ne kadar iyi iş yaparsanız, o kadar yanınızda olacağız. Cumhurbaşkanımıza söz verdik, rekor oy alacağız." şeklinde konuştu.


Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayları tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı.





Cumhur İttifakı'nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, tanıtım topnatısı öncesinde Atatürk Spor Salonu'nda tribünlere çıkarak partililerle sohbet etti.


AK Parti kurmayları tarafından aday gösterilmeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, aday tanırtım toplantısında yerini aldı. Ekrem Yüce ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alemdar, salonda yan yana oturdu.


AK Parti'den yeniden aday gösterilen Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, birbirlerini böyle kutladılar.


Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti'nin aday tanıtım toplantısında salon doldu taştı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

AK Parti Hendek’ten 100. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Davet

Siyaset

AK Parti Hendek’ten 100. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Davet

Ulaşımda öğrenci indirimi mecliste karara bağlanacak

Siyaset

Ulaşımda öğrenci indirimi mecliste karara bağlanacak

Zehra Küçük’ün Ameliyatı Başarıyla Gerçekleşti

Siyaset

Zehra Küçük’ün Ameliyatı Başarıyla Gerçekleşti

Namlı; 3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

Siyaset

Namlı; 3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

Siyaset

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

CHP Hendek Bayramlaştı

Siyaset

CHP Hendek Bayramlaştı