HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
ÇİLE VATANDAŞ ÇİLE
Son Güncelleme: 18.07.2024 10:57
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 3069
Yorum: 7
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek- Sakarya arası ulaşımı sağlayan Gül Kooperatifi araçları yeni Terminal karşısına taşınması ile birlikte yolcu indirme veya alma güzergâhlarında değişim fırsatı da doğdu. Özellikle Sakarya’ya gidiş ve gelişlerde Çevre yolu ile Şeyhler mahallesi sapağına kadar olan her iki tarafta da Yolcu durakları yan yolda bulunuyor. Yolcular yan yolda durakta veya bariyerleri aşarak D-100 Karayolu kenarında beklemek zorunda kalıyor. Bariyerleri aşarak D-100 Karayolu kenarında beklemeleri tehlike oluşturuyor. Her an trafik kazası riski de taşıyor. Ayrıca bilindiği üzere Karayolu üzerinde Ambulans ve İtfaiye Emniyet şeridini kullanır. Ulaşımı sağlayan otobüsler emniyet şeridinde durarak yolcu alması Emniyet şeridinin de ihlal edilmesi anlamına gelir. Alınacak karar ile bütün bunlar ortadan kaldırılmış ve vatandaşta rahata kavuşmuş olur.

Hendek-Sakarya arası taşımacılık yapan Gül Kooperatifi yetkililerine ve UKOME yetkililerine sesleniyoruz. UKOME yapacağı toplantıda karar alarak vatandaşın sesine kulak verir ve tehlike arz eden durum ortadan kalkar. Gül Kooperatifi de Yeni yerinize taşınmanızın ardından güzel bir fırsat ve yolcu indirme ve almada alternatif güzergah konusunda gerekli çalışmayı yapmasını hem biz hem de vatandaşlar bekliyor. Yan yolu kullanarak yolcuların daha rahat seyahat etmeleri ve trafik kazası tehlikesini minimuma indirilmesi sağlanmalıdır.

Vatandaşlar bu duruma tepki gösterirken “Duraklar yan yolda. Otobüsü burada beklerken bazen kaçırabiliyoruz. Mecburen D-100 Karayoluna çıkarak yol kenarında bekliyoruz. Bariyerleri aşmak zorunda olduğumuz içinde zorluk yaşıyoruz. Ulaşımı sağlayalar bu bölgede yan yolu kullanarak hem bizim tehlike yaşamamıza engel olmasını hemde bu zorluklardan bizleri kurtarmasını istiyoruz” ifadelerine yer vererek olabilecek bir şeyin hizmet adına yapılmasını talep ettiler.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1869 Talip kocaman - 2017-04-18 21:37:22
Üstat sen Durağı falan boşver önce Durağı rasim paşaya taşıdılar hiç bir alt yapı çalışması yapılmadan hemde durağa geçmek için de 100 den karşıya geçmek zorunda kalıyor sun engelli vatandaş larımız ve kucak ların da bebek leri olan anne lerimiz düşünül medi nasıl karşıya geçer ler diye bununla da bit miyor ki iki hafta önce kendi yaşadığım olay ailem ile beraber Adapazarı na gidecegiz kucağıma küçük oğlum var ve baya kuvvetli yağmur yağıyor durağa geldik yürüyerek ve durakta yolcu bekleme noktası YOkkk heryer berbat bi durum da sırada ki otobüs dolmuş şöförü ayakta yolcu bekliyorum diyor dışarıda 15 kişi ıslanıyor kimsenin umurunda degil arkasından sıraya girecek şöför kapıları açmıyor vatandaşın ıslanmasını izliyor utanmaz bir tavır la
#1868 bir dost - 2017-04-18 17:33:54
şoförlerin çoğu traktörden otobüse geçme, çok şey beklememek lazım. Sahipsiz ilçenin halkı da çekiyor çileyi...
#1867 ali gel - 2017-04-18 12:44:05
Minibüsleri arar olduk! Oturacak yer çok az, olanı da tahta gibi . Bilhassa; sabah ve akşam mesai saatlerinde yolcu fazla, ayakta yolculuk ve 70 kişi, mesafe 40 km.şehir içinde 2-3 km lik bir yol değil ki idare etsinler.Bayanı, hastası var. Araç dolu, araç kalkmak için saatini bekler. Nasıl olsa biniyorlar diye eziyete gerek yok. Ne diyelim; Gül-Kop'ta yada bu konuda karar vericilerin çoluk, çocuğu ile 1 hafta bu araçlarla yolculuk yapmalarını tavsiye ediyorum. vatandaşınkilerin sesleri çok duyulmuyor ya bu kişiler kanaatlerini duyulur. Denemeye değer. !!
#1865 Asiye Ören - 2017-04-18 01:06:33
SAKARYA Şehirlerarası otobüs terminalinde durak harici DURACAK butonuna basan ve mahçup bir şekilde dalgınlığıma geldi diyen yolcuya şöförümüzün hakaret dolu sözleri!! Bu nasıl bir eğitimsizlik insana saygı insanlığa saygı,Şöförlerin yolculara nasıl davranmaları gerektiği hakkında eğitim almaları gerektiğini düşünüyorum, saygılar
#1864 muhammet sedef - 2017-04-17 18:09:37
Yoldan binenler devamlı ayakta zor şartlarda seyahat ediyor..
#1863 HENDEKLİ - 2017-04-17 16:57:38
gül koop un çokda umrundaydı sanki yolcunun nerede inip bineceği.nasıl olsa mecbur binecekler zihniyeti var malesef. ayrıca yolcu almaya gelince her yer serbest oluyor ama indirmeye gelince beyefendiler kurallara uyan birer kullanıcı oluyorlar.HEDERİN BU HENDEKLİ ÇEKECEKSİN SÜREKLİ demekten başka çaremiz yok malesef.
#1862 özcankeleş - 2017-04-17 14:37:59
Yerinde bir tesbit
Hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükseldi

Hendek Gündemi

Hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükseldi

Hendek MYO'dan İşimiz Gücümüz İstihdam projesi

Hendek Gündemi

Hendek MYO'dan İşimiz Gücümüz İstihdam projesi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Patlamada acı büyüyor, 2 işçi 2 dram

Hendek Gündemi

Patlamada acı büyüyor, 2 işçi 2 dram

Haberhendek’te dolu dolu sezon sizlerle

Hendek Gündemi

Haberhendek’te dolu dolu sezon sizlerle

Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor

Hendek Gündemi

Tarım ve Hayvancılık Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor