HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
CHP Milletvekili adayı Özçınar; 14 Mayıs’a kadar uyumak yok
Son Güncelleme: 20.07.2024 07:05
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 460
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

 

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya milletvekili adayı Özer Özçınar, seçim çalışmalarına sahurda da devam etti. 14 Mayıs’a kadar gece, gündüz demeden 7/24 çalışacaklarını söyleyen Özçınar, “Mesele parti meselesi değil, ülke meselesi. Ülkemizi bu ucube sistemden de, yönetimden de kurtaracağız. Bunun için uyumak yok” dedi.

ÇALMADIK KAPI KALMADI

Adapazarı ve Hendek İlçesi’nde yoğun bir seçim çalışması yapan CHP milletvekili adayı Özer Özçınar, esnaf ziyaretlerinin yanında, ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan saha çalışmasına Adapazarı’nda esnaf ziyaretleri ile başlayan Özçınar, partisinin milletvekili adayları ve parti örgütü ile birlikte Hendek İlçesi’nde geniş bir seçim çalışması yaptı. Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’ın da katıldığı çalışmalarda, Hendek İlçesi adeta karış karış gezildi, çalmadık kapı bırakılmadı.

PAZARIN ATEŞİ YÜKSEK

Özçınar, Hendek merkezindeki esnaf ziyaretleri ile başlayan saha çalışmasına, pazar yeri esnafları ile devam etti. Her şeyin ateş pahası olduğu pazar yerinde vatandaşlar geçim sıkıntısından dert yanarken; “Marketlerden alış veriş yapmayı zaten unuttuk. Pazar yeri ucuz olur diye geliyoruz ancak buradan da pazar çantamız boş dönüyoruz. Her şey ateş pahası. Geçtiğimiz yıllarda en az 3-4 çetin yemek koyduğumuz ramazan sofralarımıza bugün çorbayı zor koyar olduk. Mutfakta yangın var, pazarın ateşi yüksek. Biz ne yiyip, içeceğiz” diyerek, dayanacak güçlerinin kalmadığını söylediler.

“HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM”

Gittikleri her yerde, dokundukları her vatandaşın ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve pahalılıktan dert yandığını söyleyen Özçınar; “Pazarın ateşini düşürmeye, dar gelirli vatandaşımızın mutfağındaki yangınını söndürmeye, pahalılığa son vermeye geliyoruz. Vereceğiniz her oy ile bu yangına su dökmüş olacaksınız. Refah içinde, huzur içinde, özgür, hak, hukuk, adaletin işlediği bir gelecek için, çocuklarımızın yatağa aç girmeyeceği, yüzlerinin daima güleceği güzel günler için, gelin hep birlikte bu düzeni değiştirelim” şeklinde konuştu.

“SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

Özçınar, daha sonra milletvekili adayı Ecevit Keleş ve İlçe Başkanı Nihat bayraktar ile birlikte Hendek Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen CHP milletvekili adayları Keleş ve Özçınar, “Birleşmek ve ülkemizi içinde bulunduğu bu olumsuz durumdan kurtarmak gerek. Mesele parti meselesi değil, ülke meselesi. Değişim siz vatandaşlarımızın elinde. Sandığın patronu sizlersiniz. Gelin bu değişimi hep birlikte gerçekleştirelim. 14 Mayıs’ta sandıklar yeni baharlara açılsın. Bu ucube sistem ile yetkiyi alıp, milleti unutanları sandığa gömelim. Artık kandırma devri bitti.” diyerek, Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu ve partilerine oy istediler.

 SAHUR YAPTILAR

Gün boyu süren esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanında gençlerle buluşmayı ihmal etmeyen Özçınar, günü ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evinde sahur yaparak tamamladı. “Biz milleti unutanlardan olmayacağız” diyen Özçınar; “Milletin verdiği yetkiyi, milletimiz için kullanacağız. Hep birlikte var olacağız. Halkın gerçek temsilcileri geliyor” dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı