HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
CHP Hendek’te Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Son Güncelleme: 18.07.2024 13:49
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1486
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

 

CHP Sakarya il başkanlığı Erdoğan Itır ve CHP Hendek ilçe Başkanı Reyhan Azak ve yönetiminin desteği ile Hendek’te CHP Milletvekili Adayları tanıtım programı yapıldı,

Hendek Belediyesi Otopark alanında gece düzenlenen tanıtım programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 7 aday sahneye gelerek kendilerini tanıttı ve gündemi değerlendirdi.

CHP 7 milletvekili adayını tek, tek tanıttığı gecede CHP grup başkan vekili ve 27. dönem Milletvekili adayı Engin Özkoç Hendek’lilere seslendi.

Özkoç  “Birileri Türkiye Cumhuriyetinin onurlu ve değerli vatandaşlarının yüreğine korku salmak istiyor. Bu ülkenin Cumhuriyete yürekten bağlı ve hayatını orduya adamış genelkurmay başkanını PKK’lı bir teröristin gizli tanıklığıyla 6 yıl hapse attılar. O Genel Kurmay Başkanı 6 yıl boyunca cezaevi ve hücrede bir tek gün umudunu yitirmedi, bir tek gün korkuyu yaşamadı. Başını öne eğmedi, hep söyle dedi, ben bu milletin ve Mustafa Kemal’in, yani Cumhuriyetin generaliyim. Beni kimse korkutamaz dedi ve daha sonra subaylarımızı yazarlarımızı aldılar. Yazarlarımız hücrelerinde onlarca kitap yazdılar. Özgürlük adına, umut adına, Cumhuriyet adına onları kutluyorum. Korkmadıkları Cumhuriyete güvendikleri için, çünkü onlar Cumhuriyete inanıyorlar. Onlar Atatürk’e inanıyorlar, onlar Allaha olan inançlarını Vatana olan inançlarıyla birleştirip ne Recep Tayyip Erdoğan’dan ne Rusya’dan, ne Amerika’dan korkuyorlar. Onlar sadece vatan için varlar. 16 yıldır Türkiye’de tek bir fabrika açılmadı ama Cumhuriyetin fabrikalarını Şeker Fabrikalarını, Vagon fabrikalarını, donatım fabrikalarını sattın ama Cumhuriyeti bitiremedin bitiremeyeceksin. Sen işçiye emeğinin karşılığını vermedin, emekçiye ayda bin lirayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan duydun bende vereceğim dedin, ama milleti kandırdın. Birine 500, birine 200 birine hiç vermedin yazıklar olsun. Korkmayacağız, yılmayacağız, bu ülkede yaşamaktan asla vazgeçmeyeceğiz, çocuklarımıza sahip çıkacağız, topraklarımıza sahip çıkacağız, Suriyelilere, Araplara peşkeş çektiğimiz topraklarımıza sahip çıkacağız. Bankalarımızı yabancılara sattın, onlar elbette ki yatırım yapacaklar ama ülkemizin bankasına Merkez Bankasına sahip çıkacağız, eğitime sahip çıkacağız, fabrikalar açacağız, bu ülkenin bereketli topraklarında Allah’ın izni ile buğday, mısır ekeceğiz, hayvancılık yapacağız. Koskoca Türkiye Cumhuriyetini tekrar itibarlı yapacağız. Cumhuriyete sahip çıkın, Hak için, hukuk için, adalet için, şehitlerimizin kanı için, CHP ye oy isteyin haktır bu size’’ şeklinde konuştu.

CHP Milletvekilleri Hendek Aday tanıtım programı adayların halkı selamlaması ile sona erdi.

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2646 şıhlarlı - 2018-06-20 10:34:12
BÜNYAMİN ABİ BOŞA KÜREK ÇEKME BİR MANAV OLARAK SANA HİÇ KONDURAMADIM HALEN İKTİDAR OLMAKTAN KORKAN CHP NİN BOŞUNA EMEK SARFEDİYORSUNUZ YAZIK AMA ÇOK YAZIK
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi