HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Büyükşehir Belediyesi’nden Duble yol ve kanal çalışması
Son Güncelleme: 18.07.2024 09:40
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2908
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği Hendek Devlet Hastanesi ile ilçe merkezine duble rahatlık getirecek bulvar projesinde çalışmalar başladı. Asfalt çalışmaları, orta refüj, kaldırım ve çevre düzenlemelerinin yapılacağı yeni bulvarın hastane ulaşımında kilit bir rol üstleneceğini belirten Başkan Toçoğlu, yeni arterdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Hayırlı Olsun

Arterde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Toçoğlu, “Kısa bir süre önce arterde incelemelerde bulunmuş, bu alana Hendek’e yakışır bir bulvar kazandırılması konusunda ekiplerimize gerekli talimatları vermiştik. Derhal çalışmalarımıza başladık. Arter asfalta hazır hale getirildi. Ardından orta refüj ve bordür çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz şuan asfalt serim işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Kısa süre içerisinde yeni bulvarda tüm işlemler tamamlanmış olacak” diye konuştu.

Kilit Rol Üstlenecek

 

Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “2 bin 400 metre uzunluğundaki arterin Hendek Devlet Hastanesi ulaşımında kilit bir rol üstleneceğini söyleyebiliriz. İlçe merkezinden hastaneye ulaşım yeni bulvar sayesinde daha rahat ve güvenli olacak. Daha önce bu gibi bulvar projelerini şehrimizin muhtelif bölgelerinde hizmete almıştık. Çalışmaların devam ettiği yeni bulvar projemizin de büyük bir beğeni kazanacağına inanıyoruz. Hendek’e hayırlı olsun.”

Yeni Bulvarlar

“Yeni bulvar, yol bakım, kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerimize hız vermiş durumdayız. Şehir merkezinde gözle görülür bir yenileme çalışmamız oldu. Ana arterleri baştan sona yeniliyoruz. Yine 16 ilçe grup yollarında asfaltsız yol bırakmamak gibi bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda çalışmalar aralıksız sürüyor. Yeni bulvarlar, ulaşıma natifler getiren yeni düzenlemeler, şehre yeni giriş kapıları kazandırıyoruz. Sakarya’da ulaşıma duble rahatlık getirdik. Şehircilik anlayışımız inşallah Sakaryamızı daha birçok yeni ulaşım yatırımıyla buluşturacak.”

Hendek’te Hatlar Temizleniyor

SASKİ, Hendek’te kanalizasyon ve yağmursuyu hattı temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında bölgede 2 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattında temizlik yapılacağı belirtildi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını bakıma aldı. Hendek’te devam eden çalışmalar kapsamında bölgede 2 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattında temizlik yapılıyor. İlçede farklı noktalarda çalışmalar devam ediyor. SASKİ ekipleri kanal görüntüleme aracı sayesinde sorunlu bölgelere anında müdahale ediyor. Ayrıca bu yöntemle hattın fiziki durumu da incelenerek yenilenmesi gereken hatlar tespit ediliyor. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların kanalizasyon hatlarına, ıslak mendil, peçete, çocuk bezleri, giyim eşyaları, evsel atıklar, moloz ve inşaat malzemelerini atması neticesinde hatlarda tıkanma yaşandığı ve yağışlı havalarda taşkınların meydana gelmesine sebep olduğu dile getirilirken; vatandaşların bu konuda duyarlı davranmaları gerektiği ifade edildi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Hendek’te silahla yaralama

Hendek Gündemi

Hendek’te silahla yaralama

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Hendek Gündemi

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Hendek Gündemi

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Hendek Gündemi

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek Gündemi

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş

Hendek Gündemi

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş