HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Büyükşehir Belediye Hendek’te İftar Sofrası Kurdu
Son Güncelleme: 19.07.2024 13:17
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2621
Yorum: 5
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallemde İftar Var” programları Hendek’te devam etti. Hendek Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen buluşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllüü, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce Hendekli yer aldı.

 

Binlerce Hendekli aynı sofralarda

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile birlikte Hendekli vatandaşların masalarını tek tek ziyaret edip Ramazan ayını tebrik etti. Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle gönüllerin pasını sildiği akşamda okunan ezan sonrası oruçlar açıldı, dualar edildi. İftar sonrası kurulan platformda Hayali Seçkin Bayramoğlu çocuklara unutamayacakları bir akşam yaşattı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1955 Cavit - 2017-06-09 19:18:08
Milleti toplayarak bedava yemek yedirdiğiniz bu toplu organizasyonlarda eğer benim bir kuruş dahi hakkım varsa, helal etmiyorum. Yedirenlere de yiyenlere de bu mübarek günde HARAM ediyorum.
#1954 Sami - 2017-06-09 14:41:40
Din yüce duygudur, samimi inananlara…Allah kabul etsin…Peki dinde sadece iftar sofraları mı var?…Zulmün günah olduğu yok mu?..Rüşvet,yolsuzluk ve talan...Haksızlık…Hukuksuzluk…Yalan, dolan, ayetlerde yazmıyor mu?..O iftar sofralarına oturanlara sorsana hoca:Din, sadece iftar sofralarından mı ibaret?..(B.C)
#1953 Lütfü Kayalıdere - 2017-06-09 14:36:47
Yoksulluk zordur.Bu devirde bir tas çorbaya, bir sıcak ocağa, bir tabak yemeğe muhtaç olmak zor.Ve aynı anda bir görgüsüzlüğe, bir istismara, bir saygısızlığa malzeme olmak daha da zor.Çirkin bir siyasi şov bu iftar çadırları.Yoksulluktan utanmaları gerekirken, çadırlara doldurulmuş yoksulların çokluğundan gurur duyabiliyorlar.Ve şehrin en gözükür yerine kurulmuş çadırların büyüklüğünden...Oysa ‘‘Hani, sağ elin verdiğini sol el bilmeyecekti’’...O çadırlar bana yardımı-sevabı-dayanışmayı değil, saygısızlığı-istismarı hatırlatıyor.(Bekir Coşkun)
#1951 Uğur - 2017-06-09 14:27:11
Yiyin efendiler yiyin.Hiç bir şey olmamış gibi!Ülkemde, şehrimde ve mahallemde acı var.Yüreklerimiz yanıyor.Hangi bütçeden karşılandığı belli olmayan bu iftar yemeğinde geçen hafta yitirdiğimiz, her gün de yitirmeye devam ettiğimiz yiğit askerlerimizi, evlatlarımızı hatırladınız mı acaba?Onlar, siz böyle yapasınız diye canlarını feda etti..!Hiç birinizin boğazında düğüm olmadı mı, o yedikleriniz..?
#1950 Mehmet Ali - 2017-06-09 14:17:44
Ramazan geldi hoş geldi…Ancak bu yapılanlar ayıptır. İnsanları kandırmaktan öteye geçmez.İftarlarda yapılan o siyasi konuşmalar…Ramazan bahanesiyle din sömürüsüne soyunmak…Yine ramazan bahanesiyle toplumu kandırıp oy avcılığına çıkmak…Neymiş efendim, 80 Bin nüfusa sahip Hendek'ten yedi bin kişi iftara katılmış!Hendek'in %68'i katılacak değildi ya..Bu işin nasıl olmasını gerektiğini bilen Müslüman hemşehrilerimiz tabii ki de katılmadı.Bir de bu verdikleri toplu iftar yemeklerinin başında, parasının nereden ve kim tarafından karşılandığını açıklayabilseler.Kendi ceplerinden ise HELAL OLSUN diyeceğiz, ama eğer halkın parasıyla ise HARAM OLSUN demek hakkımız.O zaman yedikleriniz, yedirdikleriniz ve kul hakları ile öbür dünyada vereceğiniz hesabı siz düşünün.
Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

SU ŞEHRİNDE SUSUZ YAŞAMA

Hendek Gündemi

SU ŞEHRİNDE SUSUZ YAŞAMA

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek Gündemi

Hendek Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi öğrencilerin dersine konu oldu

Hendek MYO'dan İşimiz Gücümüz İstihdam projesi

Hendek Gündemi

Hendek MYO'dan İşimiz Gücümüz İstihdam projesi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane