HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Bülbül: Bu Bir Seçim Değil Seferberlik Meselesidir
Son Güncelleme: 20.07.2024 06:56
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 580
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

DAYANIŞMA KAHVALTISINA KATILDILAR

S.S. Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sedat Demirel ve Yönetim Kurulu tarafından, sanayi esnafına yönelik dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Sanayi sitesinin halı sahasında düzenlenen buluşmaya MHP Sakarya Milletvekili adayları M.Levent Bülbül ve Yaşar Aygüneş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve esnaflar katıldı. Programın açılış konuşmasında esnaf ve sanatkarlara teşekkür ederek söze başlayan Kooperatif Başkanı Sedat Demirel, “ Kıymetli konuklarımıza ve sanayi esnafımıza dayanışma kahvaltımıza katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum. Varlığımız ve kardeşliğimiz daim olsun. Esnafımız her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Belediye Başkanımız burada. Esnafımızla el ele gönül gönüle çalışıyor, sanayimizin ne sorunu varsa aşıyoruz” diye konuştu.

 

BÜLBÜL: 14 MAYIS’TA GÜÇLÜ DESTEK VERİN

Daha sonra söz alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise kısa bir selamla konuşması yaparak sözü MHP Sakarya Milletvekili ve adayı M.Levent Bülbül’e bıraktı. Bülbül, sanayi esnafıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade edip 14 Mayıs seçimleri hakkında değerlendirmeler yaptı. Bülbül, “Pazar günü sandığa gidiyoruz. Çok önemli ve kritik bir virajın eşiğindeyiz. Geleceğimizi ilgilendiren bir seçime gidiyoruz. MHP’nin ve AK Partinin 16 vekil adayı olarak Sakarya’nın tamamına ulaşarak süreci anlatıyoruz. Herkes her şeyin farkında... Sizlerde birer vekil adayı gibi ne olur herkese gelin ülkemizin içinde bulunduğu durumu anlatın. 14 Mayıs’ta sandıktan kuvvetli bir cevap çıkması lazım. Cumhur İttifakına sizlerden tam istiyorum” dedi.

 

“MİLLETİMİZ BUNLARA MÜSAADE ETMEZ”

Bülbül sözlerini şöyle sürdürdü; Karşı tarafın terörle mücadeleye bakış açısını ve milli atılımlarımıza karşı duruşunu hayretle seyrediyoruz. Buna nasıl razı gelelim, nasıl müsaade edelim. Şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak bir duruma asla göz yummayalım. Biz böyle bir millet değiliz. Ben karşı tarafın söylemleri ve açıklamaları üzerinden konuşuyorum. Hangi görüşten olursanız olun gelin bu meseleyi bu açıdan iyi değerlendirin. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun demek bu ülkeye zarar verir. 14 Mayıs’ta inşallah güzel bir sonuç alacağız. Bu bir seçim değil seferberlik meselesidir. Bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum.  Gelin Cumhur ittifakına güç verin. Artılarımız eksilerimiz elbette vardır. Ama bizim samimiyetimiz tartışılmaz. MHP’nin HDP’den daha az bir vekil sayısı ile mecliste yer alması inanın içimi acıtıyor.  Gelin bugün Milliyetçi Hareket Partisine daha fazla destek olun diyorum. AK Parti’ye de oyunuzu verin. AK Parti’de güçlü olsun MHP’de güçlü olsun” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı