HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Belediye'den Kaldırım Çalışması
Son Güncelleme: 18.07.2024 15:51
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1228
Yorum: 2
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Sakarya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, bir yandan tebrik ziyaretlerini kabul ederken bir yandan da çalışmalara başladı.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenimahalle Orhan Gazi Caddesi, Beştepeler ile Servetiye Caddeleri arasında 275 metre uzunluğundaki yolda çift taraflı yaya yolu çalışmasına başladı. Ekipler toplam 1500 metrekare kilit parke çalışması yapacak.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek’te yeni bir dönemin başladığını belirterek “ Hizmet için yola çıktığımız ilçemizde çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde sahada çalışmalarını yapıyorlar. Yenimahalle’de çift taraflı yaya yoluna başlandı ve çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte cadde daha güzel ve temiz bir görünüme kavuşacak. İnşallah söz verdiğimiz gibi sorun olan mahallelerimizde çözüm noktasında gerekeni yapacağız “ dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Yenimahalle 2180. Sokakta da yaya yolu çalışmasına başlayacak.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#3135 Aliosman odabaşı - 2019-04-26 17:30:33
Hendeğin en eski caddesi Ziya gökalp caddesi yıllardır hizmet alamıyor acaba buraya ne zaman hizmet gelecek okul yolu olmasına rağmen gelmiş geçmiş bld.başkanları bu yola ne bir kaldırım nede hizmet getirdiler yeni başkandan bu yol için çalışma bekliyoruz.
#3134 hulya cil - 2019-04-26 10:18:31
yalniz kaldirimlar hic engelliye uygun olmadi biz engelliler kullanamiyoruz
YAYLA ŞENLİKLERİ SONRASI ORTAYA ÇIKAN ÇÖP GÖRÜNTÜLERİ, HENDEK'E YAKIŞMADI

Hendek Gündemi

YAYLA ŞENLİKLERİ SONRASI ORTAYA ÇIKAN ÇÖP GÖRÜNTÜLERİ, HENDEK'E YAKIŞMADI

Hendek MYO’nun yeni binası yüzde 95 tamamlandı

Hendek Gündemi

Hendek MYO’nun yeni binası yüzde 95 tamamlandı

Genç Karadenizliler Derneğinden Belediyeye teşekkür

Hendek Gündemi

Genç Karadenizliler Derneğinden Belediyeye teşekkür

Ada Berrak Elektrik Hendek Şubesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Açılıyor

Hendek Gündemi

Ada Berrak Elektrik Hendek Şubesi Yenilenen Yüzüyle Hizmete Açılıyor

Hendek'te Salı günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Salı günü nöbetçi eczane

Hendek'te Pazartesi günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Pazartesi günü nöbetçi eczane