HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Baykal ve Sofu Basınla Buluştu
Son Güncelleme: 19.07.2024 09:32
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1037
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Ak Parti Eski Yönetim Kurulu üyeleri Hendekli Basın Mensupları Ahmet Köse, Hasan Öztürk, Ahmet Çileci, Serhat Koç ve Kadir Kazın ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Koltuklar hepimize emanet

Toplantıda bazı açıklamalarda bulunan Sofu, bizim tek derdimiz temennimiz Hendek’e hizmet etmek, 7 yıldır İlçe başkanlığı yapıyoruz, kimseyi ötekileştirmedik, kimseyi sen Partilisin veya değilsin demedik. Hiç kimseyi teşkilat binasından kırgın ve küskün dönmesine müsaade etmedik. Her şeyi de belki yapamadık, en azından niçin olmadığını izah ettik. Bugün geldi Belediye Başkanlığı adaylığı nasip oldu. İlçe Başkanımız Hasan Serdar Baykal’da Aday Adayıydı İlçe Başkanı oldu, bu hizmet yarışıdır. Kardeş hane bir şekilde bu süreci yöneteceğiz. Bu koltuklar hepimize emanet, 7 yıldır Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Hendek’teki kale komutanı olarak görev yaptık, Aday olmak içinde izin istedik, yedi adaydan biri olarak bu bize nasip oldu. Ama hangi adayımız olursa olsun onun arkasında olmaya hazırdık. İlçe yönetimine Hasan Serdar Baykal ile beraber girdik. O zamandan beri ne görev verilirse yaparız dedik ikimizin de en önemli özelliği yanlışa yanlış demek, doğruya doğru demek, bu işi sadece Allah rızası için yapmak. Ak Partinin Cumhurbaşkanımızın ilkelerine uygun yapmak.

Diklenmeden dik duracaksın

Cumhurbaşkanımızın bize öğrettiği bir konu var, Diklenmeden dik duracaksın. Bizde 7 yıldır Allah şükür diklenmeden dik durduk, bunu başardık, onun için buralardayız. Bundan sonra da inşallah diklenmeden dik duracağız. Hendek’in menfaatleri için dik duracağız. Her şeyden önce seçimi kazanmış olmak var. Birde oy oranı yüksek oy oranı ile kazanmak var. Boydan kaybediyoruz oydan kaybetmeyelim.

Güzel bir Atasözümüz var “tek akıl insanı yolda bırakır” Tek akılla gidenler istişare yapmayanlar her zaman duvara toslamışlardır. Bizim bundan sonraki en büyük özelliğimiz her şeyi uzmanına danışacağız, istişare yapacağız, sonra ne yapacağımıza birlikte karar vereceğiz. Projeler konusunu ayrı bir basın toplantısı ile beyannamelerimiz çıktığı zaman açıklayacağız. Şuan arazide proje çalışması yapıyoruz gençlerden çok güzel teklifler geliyor, hayvan severlerden geliyor, esnaflardan geliyor, arkadaşlarımız bunları not alıp projelerimize destek oluyorlar. Hendek’in ihtiyaçlarına göre seçim beyannamesi hazırlamamız lazım. Yoksa sırf vizyonolsun diye, popülizm olsun diye büyük projeler vaat edipte yapmamaya gerek yok. Biz bir yere gelir ondan sonrada kalırız  en azından iki dönem hizmet yapalım ne Hendek başka bir başkan aramasın nede genel merkez başka bir başkan aramasın. 2019 Belediyeciliğimizin adı gönül belediyeciliğidir.

Basın mensuplarının soruları cevaplandı

Gelişi güzel çöp atılmasına cevap veren İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, toplu bir seferberliğe girişmek lazım, Başkanımızın onunla ilgili düşünceleri var. Bir kere Esnaflarımız olarak herkes kendi kapısının önünü temiz tutarsa kimse bu çirkin görüntüler ile karşılaşmak zorunda kalmaz o bilinci oluşturmak lazım dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Hendek Gündemi

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi Eczane