HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Başkan Yüce, proje yarışmasında oyunu kullandı
Son Güncelleme: 19.07.2024 01:01
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 535
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Genç Katılımlı Proje Atölyesi Fikir Yarışması’nda devam eden oylamaya katılan Başkan Yüce, yarışmayı kazanan projenin Sakarya Şehircilik Ödülü’nün sahibi olacağını, projenin Büyükşehir eliyle hayata geçirileceğini vurguladı ve sosyal medyadan vatandaşları oy kullanmaya davet etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Genç Katılımlı Proje Atölyesi Fikir Yarışması’nda devam eden oylamaya katıldı. Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Veysel Çıplak’tan sürece ilişkin bilgiler alan Başkan Yüce, oylama sonucunda kazanan projenin Sakarya Şehircilik Ödülü’nün sahibi olacağını ve projenin hayata geçirileceğini vurguladı. Yüce, sosyal medya hesabı üzerinden de vatandaşları projeler için oy kullanmaya davet etti.

 

Ortak akıl ve katılımcılık

Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan tüm çalışmaları ortak akıl ve katılımcılık anlayışıyla hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yüce, “Katılımcılık anlamında en önemli projelerimizden ilki gençlere yöneliktir. Gençlerin enerjisini, girişimci ruhunu, bakış açısını şehrin geleceğine yansıtmak için Şehrin Geleceğine Gençler Yön Veriyor çağrısı ile Gençlere üret, karar ver, uygula diyerek Genç Katılımlı Proje Atölyesi Fikir Yarışması düzenledik. Belirlenen 6 farklı kategoriyi, projenin amacını lise, üniversite, şehir merkezi ve çevrimiçi platformlarda gençlerimizle paylaştık. Hamdolsun gençlerimizin ilgisi memnuniyet verici” dedi.

 

89 proje arasından en iyisi olacak

89 proje başvurusu yapıldığını ifade eden Başkan Yüce, “Gençler proje ürettikten sonra değerlendirme aşamasına geçtik. Uzman isimlerin yanı sıra üniversitelerimizin gençlik temsilcileri, Kent Konseyi Gençlik Meclisi temsilcisi de jüri üyelerimiz arasında yer aldı. 89 proje arasından 10’u amaca uygunluk,  uygulanabilirlik, sürdürülebilirlik, yenilikçilik, yaygınlaştırabilirlik kriterleri göz önünde bulundurularak belirlendi. Daha sonra ise yerel yönetimlerde bir ilk olacak katılımcılık örneği ile birinci projenin vatandaşlarımız tarafından seçilmesi için Dijital Yönetişim Ofisi E- Katılımcılık Modülünde hemşehrilerimizin oylamasına sunduk. Birinci proje oylama sonucu ortaya çıkacak. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bende bugün oyumu kullanıyorum. Yarışmaya katılan tüm gençlerimizi tebrik ediyor, vatandaşlarımızı oylamaya davet ediyorum” dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 2 KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Hendek Gündemi

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 2 KADIN HAYATINI KAYBETTİ

CUMARTESİ PAZARINI BABAOĞLU AÇTI, PÜSKÜLLÜ KAPATTI

Hendek Gündemi

CUMARTESİ PAZARINI BABAOĞLU AÇTI, PÜSKÜLLÜ KAPATTI

ELEKTRİK DİREĞİ TEHLİKE SAÇIYOR

Hendek Gündemi

ELEKTRİK DİREĞİ TEHLİKE SAÇIYOR

KOOPERATİF BAŞKANLARI BAKAN URALOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Hendek Gündemi

KOOPERATİF BAŞKANLARI BAKAN URALOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Hendek'te Cuma, Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Cuma, Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

Hendek Gündemi

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu