HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Başkan Babaoğlu’dan 23 Nisan Mesajı
Son Güncelleme: 20.07.2024 07:04
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 419
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

103 YILLIK GURUR VE ÇOŞKU

Bu önemli günün Atatürk tarafından Türk Milletinin egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edildiğini vurgulayan Başkan Babaoğlu, “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, “Ya istiklal Ya Ölüm!” parolasıyla egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisidir. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin ifadesidir. Milli iradenin temsil makamı TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşku ile hep birlikte kutlayacağız. 23 Nisan'da hepimizin öncelikli görevi bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu yaşarken bir yandan da çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki, gelecek kuşaklar uyanık, kararlı ve bilinçli olabilsinler. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakıyor, atalarımızın emaneti olan bu güzel ülkeyi geleceğe taşıyacaklarına inanıyoruz.

SAYGIYLA ANIYORUZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ilk meclisimizin mebuslarını, milli mücadele kahramanlarını ve aziz şehitlerimize rahmetle anıyorum” dedi.

ÇOCUK ŞENLİĞİNE DAVET

Başkan Babaoğlu ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan Pazar günü 12.00 ile 19.00 saatleri arasında Belediye Otopark Alanında ücretsiz bir şekilde düzenlenecek olan  ’23 Nisan Çocuk Şenliği’ne aileleriyle birlikte tüm çocukları davet etti.

 

 

 

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
İstanbul'da meydana gelen Deprem Hendek'te de hissedildi

Hendek Gündemi

İstanbul'da meydana gelen Deprem Hendek'te de hissedildi

Hendekspor Eski Yöneticisi Başpehlivan'dan Manidar Paylaşım

Hendek Gündemi

Hendekspor Eski Yöneticisi Başpehlivan'dan Manidar Paylaşım

HENDEK´TE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Hendek Gündemi

HENDEK´TE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

Başkan Yusuf Alemdar, Hep birlikte şehrimizin ve hemşerilerimizin yanındayız

Hendek Gündemi

Başkan Yusuf Alemdar, Hep birlikte şehrimizin ve hemşerilerimizin yanındayız

Büyükşehir tüm organizasyonların iptal edildiğini duyurdu

Hendek Gündemi

Büyükşehir tüm organizasyonların iptal edildiğini duyurdu

23 Nisan Coşkusu Demsan Turkcell Hendek Mağazasında Yaşandı

Hendek Gündemi

23 Nisan Coşkusu Demsan Turkcell Hendek Mağazasında Yaşandı