BAŞKAN BABAOĞLU ÖĞRETMENLERE 5 YILLIK KARNESİNİ SUNDU
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 1167
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 12:39

Öğretmenler ve aileleriyle iftar buluşmasında konuşan Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Bizim 5. yılda tüm çalışmalarımız sürüyor. Boş laf değil, hizmet ürettik. Bunun yanında, 2019 yılında belediyeyi devraldığımızda borçlanmış, bütçenin tam iki katıydı. Şu anda Hendek Belediyesi'nin borcu, bütçenin sonuna doğru inmiş durumda. Hesap ortada, her şey ortada” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanıvekili Muhammed Levent Bülbül'ün de katıldığı iftar toplantıları eğitim camiasından yoğun katılım görüldü, Bülbül ve Başkan Babaoğlu davetlilerle yakından ilgilendi.

Oruçların açılması ve yapılan duanın ardından söz alan Hendek Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu şunu söyledi:

“İftar vesilesiyle siz değerli öğretmenlerimiz ve değerli aileleriyle bir kez daha bir arada olmakta büyük mutluluk akımı. Aslında aslında çok fazla şey söylemeniz gerek yok, çünkü anlatılmasından da olup bitenleri analiz edecek, doğruyu yanlışı ayırt edebilecekler, deneyim sizde ekstra var. Ancak bazı noktalarda sizlere hem kamuoyuna hem de burada fayda hizmetleri sunuyoruz.”

“HER ŞEYE RAĞMEN ÇALIŞTIK, ÜRETTİK”

“Biz Hendek'in hayallerini dönüştürdük. Fen Lisesi bir hayaldi, Devlet Bahçeli Fen Lisesi'ni açtık. Kütüphane, Sakarya'nın en büyük ilçe halk kütüphanesinin inşasını tamamladık, yakında hizmete açılacak. Üretimde, hizmette bizden önceki dönemde yapılan işlerin tamamını böldük, üç, beşe katladık. Tüm bunlar, 2,5 yıllık yakın zaman ve enerji kaybı yol açan pandemi, patlama, afetler gibi olumsuzluklara rağmen gerçekleşti.”

“BÜTÇE-BORÇ DENGESİNİ DEĞİŞTİRDİK”

“Geleceği inşaat sırasında kamuyu asla zarara uğratmadı. Bakın, belediyeyi satın aldığımızda bütçe 60 milyon lira, borç bunun iki katı 117 milyon liraydı. Kasayı tam takır bırakmış arkadaş ve üstelik hemen seçimin ardından talep edilmesi gereken ağır borç yüküyle beraberlik. Şu anda Belediyemizin bütçesi 300 milyon lira, borcumuzun bütçesinin yarısına inmiş halde, 147 milyon lira. Bütçe borç dengesi sağlandı. Hendek Belediyesi'nin ekonomisini düzelttik.”

“CUMHUR İTTİFAKI İLE HENDEK KAZANACAK”

“Hesap ortada her şey ortasında, önümüzdeki dönem merkezden yerele uyumlu bir çalışmayla Hendek'imize çok daha güzel hizmetler kazandıracağız. Sayın Grup Başkanıvekilimiz burada, AK Parti burada, Milliyetçi Hareket Partisi burada. Cumhur İttifakı ile Hendek'imiz kazanacak. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

BÜLBÜL: YAPILAN ÇALIŞMALARI HEPİMİZ GÖRÜYORUZ

MHP Grup Başkanı Muhammed Levent Bülbül'de programa katılanların selamladığı konuşmasında, “Güzel bir akşam ve iftar programı bende burada bir arada olmayış mutluluğa yönelmek. İftarımız hayırlı, bereketli olsun. Önümüzde bir yerel seçim var. Cumhur İttifakı olarak 30 büyükşehirde ve 29 ilde Adalet ve Kalkınma Partisi ile ittifak halindeyiz. Cumhur İttifakı olarak, Hendek ve Taraklı'da Milliyetçi Hareket Partisi adayları ile Büyükşehir ve 14 ilçede AK Parti adayları ile seçime giriyoruz. İnşallah milletimizin takdir ve desteğiyle Cumhur İttifakı olarak Sakarya'da 17-0 hedefimize ulaşacağız. Belediye başkanımız bahsetti, yapılan çalışmaları hepimiz görüyoruz. Vatandaşlarımızın bu okumaya girişine, Cumhur İttifakının ve adaylarının yanında desteğinin yürekten geldiği” dedi.

Aşk-ı Ala Düğün Salonu'ndaki programda, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, kadın kolları ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları da yer aldı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

Siyaset

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

CHP Hendek Bayramlaştı

Siyaset

CHP Hendek Bayramlaştı

Murat Kaya; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

Murat Kaya; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Çözüm Müdürü Yağmur; Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Siyaset

Çözüm Müdürü Yağmur; Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun

Ateş; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

Ateş; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

MHP İlçe Başkanı Namlı; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Siyaset

MHP İlçe Başkanı Namlı; Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun