BAŞKAN BABAOĞLU: HESAP ORTADA, HERŞEY ORTADA!
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 4498
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 10:09

İlçe merkezinde esnaf ziyaretlerine devam eden Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Maksatlı algı operasyonlarına kimse aldanmasın, bizim dönemimiz dengeli, yerinde ve gerçekçi. En önemlisi de, Hendek Belediyesi artık hiç olmadığı kadar adil ve şeffaf. Bizden önceki dönem kıyaslandığında bütçe-borç dengesiyle de farkımız ortada” dedi 

Başkan Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz ve meclis üyesi adaylarıyla beraber esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Orta Cami çevresi ile Mustafa Asım Pasajı esnafıyla bire bir temas eden Başkan Babaoğlu’na esnafın ve vatandaşların ilgisi, desteği yine dikkat çekti. Kapısını açtığı esnafın, sokakta rastladığı vatandaşların çoğunun Başkan Babaoğlu’nu, “Başkanım”, “Bizim Turgut” ve “Turgut Abi”  şeklinde içtenlikle karşıladığı gözlendi.

HER ALANDA DEĞER KATTIK, YİNE DEVAM EDECEĞİZ

Hendek Belediyesi ve kendisi hakkındaki maksatlı yürütülen algı operasyonlarından etkilendiğini hissettiği esnaf ile vatandaşları da gerçeklerle aydınlatma yoluna giden Başkan Babaoğlu, “İlçemize son 5 yılda altyapıdan üstyapıya, eğitimden ulaşıma, sağlıktan spora her alanda hizmet sağladık. Kişilere değil, halkımıza hizmet ettik. Hani o, hiç bir şey yapmadı denilen Bizim Turgut, 2013 yılından beri getirilemeyen doğalgazı, 6 mahallemiz ile buluşturdu. Hedefimizde 16 mahalle daha var. İmar düzenlemeleriyle, sosyal yaşam alanlarıyla, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle Hendek’imize değer kattık, katmaya da devam edeceğiz” dedi.

GÖREVE GELDİĞİMİZDE BORÇ BÜTÇENİN İKİ KATIYDI

Başkan Babaoğlu, bütçe-borç dengesinden de bahsederek şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizde 60 milyon lira bütçemiz, yine bu bütçemizin 2 katı yani tam 120 milyon lira borcumuz vardı. Yani görevi devraldığımızda 20 milyon dolar borcumuz bulunmaktaydı. Bugüne baktığımız zaman bütçemiz 300 milyon liraya ulaşırken, borcumuz bütçemizin sadece yarısı kadar yani 147 milyon lira. Bu da 5 milyon dolara karşılıktır. Hesap ortada, her şey ortadadır. Görüldüğü üzere; Çalışmada, üretimde, hizmette fark attığımız gibi bütçede ve bütçe-borç dengesinde de farkımızı ortaya koymuşuz.”

YUSUF BAŞKANIMIZ İLE SÖZLEŞTİK, HİZMETE DEVAM

“İnanıyorum ki; Esnafımız yine bizimledir, yalanın iftarının farkındadır. Kalbimiz Hendek için çarparken, Türk ve Türkiye yüzyılına yönelik modern, marka şehir hedefiyle projelerimizi hayata geçirdik. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Yusuf Alemdar ile sözleştik. Yusuf Başkanım ve Büyükşehir desteğiyle Hendek bugüne dek gördüğü desteğin kat be katını görecek İnşallah. Cumhur İttifakı birliğiyle, milletimizin teveccüh ve desteğiyle İnşallah, Hendek’imizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz.”

Başkan Babaoğlu, son olarak esnafın ilgi ve desteğine teşekkür ederken, herkesi Cumhur İttifakına destek olmaya çağırdı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde: Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

Hendek Gündemi

Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde: Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

Hendek Belediyesi Güreş toplantısına ev sahipliği yaptı

Hendek Gündemi

Hendek Belediyesi Güreş toplantısına ev sahipliği yaptı

Üst Geçitten Atlamak İstedi

Hendek Gündemi

Üst Geçitten Atlamak İstedi

Genç yaşta canına kıydı

Hendek Gündemi

Genç yaşta canına kıydı

Eski Hastane Tarih oluyor

Hendek Gündemi

Eski Hastane Tarih oluyor

Büyükşehir ekipleri haşere ve vektörlere karşı etkin mücadele yürütüyor

Hendek Gündemi

Büyükşehir ekipleri haşere ve vektörlere karşı etkin mücadele yürütüyor