BABAOĞLU YÜZYILIN PROJESİNİ AÇIKLADI, BAKAN ÖZHASEKİ TAM DESTEK VERDİ
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2814
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 14:25

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun Hendek Meydan Projesi tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü. Programa katılan ve projeye destek veren Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bu işleri bizden başkası yapamaz. Hiç kimse endişe etmesin, Turgut Bey kardeşimle bu işi biz yaparız. Yeni dönemde ‘Ya Allah Bismillah’ başlayacağız” dedi

Hendek Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun ‘Hendek’te Yüzyılın Projesi Tanıtımı ve İftar Programı’na katılım yoğun oldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra programa; Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekilleri Murat Kaya, Ertuğrul Kocacık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Atilla Balcıoğlu, İlçe Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Meclis üyesi adayları, Oda Başkanları, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Salonda ve salon dışında adeta izdihamın yaşandığı programda konuşan Başkan Babaoğlu, “Hendek’te ‘Yüzyılın Projesi’ni sizlere ilan etmekten gurur duyuyorum.  Mevcut otopark alanından itibaren, eski Anadolu lisesi ve duraklar, Aile Sağlığı Merkezi, Rasimpaşa Cami çevresi, Atatürk Stadyumu ve Süleyman Seba Spor Kompleksi ile 200 dönüm alanı kapsayan projeyi bakanlığımızla birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

“BU MEYDAN İLÇEMİZE ÇOK YAKIŞACAK”

Projeye dair detayları açıklayan Babaoğlu, “Projemizde 1000 araç kapasiteli yer altı otoparkı, yeşille donatılmış meydan düzenlemesi, sosyal alanlar, konut ve ticaret alanları, açık hava etkinlik alanı, tiyatro salonu bulunan kültür sanat merkezi ve bölgesel park yer alacak. Ulaşım Eylem Planı 3. Etabı kapsamında araç ve yaya yolu düzenlemeleri de hayata geçirilecek. Projemiz Hendek’e çok yakışacak, Hendek deyim yerinde ise çağ atlayacak” ifadelerini kullandı.

SEBA VE D-100 YERALTI GEÇİŞİ TAMAM

“Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti’nin yani Cumhur İttifakının, merkezden yerele güçlü birlikteliğiyle canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diyen Babaoğlu şöyle devam etti:

“Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak beyefendi ile birlikte Süleyman Seba Spor Kompleksi projemizin startını da kısa zamanda vereceğiz. Diğer yandan da Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu beyefendi ile D-100’ün yer altına alınması projesini de başlatacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Milli Eğitim Bakanlığımızla Fen Lisesini nasıl ilçemize kazandırdıysak; Meydan, Seba ve D-100 yer altı geçiş projelerimiz de bakanlıklarımızın destekleriyle yeni dönemde hayata geçecek.” 

“SEVDAMIZ MİLLET, GÜCÜMÜZ DEVLET”

“Üretken Belediyecilik ilkesiyle güler yüz ve tevazudan ödün vermeden, samimiyetle umut olduk, kol kola güzel yarınlar için çalıştık. Cumhurun çelik gibi olan iradesi ve inancımızla hiçbir fitneye fırsat vermeden, şehrimize en güçlü hizmeti kazandırmak adına yolumuzdan sapmadık. Sevdamız millet, gücümüz devlet dedik. Cumhurun güçlü etkisi hayırlı hizmetlere ve başarıyla dönüşmeye devam ediyor.”

“31 MART’TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

“31 Mart günü kirli ittifakla kara propaganda yapan, kumpasçı zihniyetler Türkiye’de olduğu gibi Hendek’te de sandığa gömülecek, Cumhur İttifakı sandıkları patlatacaktır. Hemşehrilerimiz hadsiz teşebbüslere, dezenformasyona, kaosa, huzursuzluğa, iftiraya ve kirli ilişkilere çok şükür göz açtırmıyor. Bizler yolumuzdan, hedeflerimizden asla taviz vermedik, vermeyiz. Çünkü Hendek bize inanıyor, Hendek Cumhur İttifakına güveniyor.”

 

BAKAN ÖZHASEKİ: “HENDEK’E SÖZÜMÜZDÜR”

Hendek Meydan Projesine desteğini açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhur İttifakı olarak, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ile kol kola girip çalışıyoruz. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap var diyoruz. Belediye Başkanımız ve adayımız Turgut Bey kardeşim, burada hayata geçireceğimiz projeyi açıkladı. Bu projenin altından kalkabilecek karşı tarafta bir Allah’ın kulu var mı, yapabilecek bir ekip var mı, onlarda bu güç var mı, hayır. Bu yaklaşık 2 milyarlık bir proje. Hendek Belediyesi bütçesi ile bunun altından kalkmak zor ama bakanlık olunca, birliktelik olunca, bu işin arkasında iktidarın gücü olunca Allah’ın izniyle yapılır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.

NEFSİNİN PEŞİNE DÜŞENLERDEN HAYIR GELMEZ

Bakan Özhaseki, AK Parti’den ayrılıp başka partilerden aday olanlara da tepki göstererek şunları söyledi:

“Cumhur ittifakından bir şey tırtıklayabilir miyiz diye nefsinin peşine düşen adamlar çıktı piyasa arkadaşlar.  Bunların yapacağı bir şey yok, bunlar Ankara’ya gelip herhangi bir bakanlığa varıp derdini bile anlatacak adamlar değiller. İnşallah bizler sözümüzde durarak, sizlere ne demişsek yerine getirerek, önümüze bakarak devam edeceğiz. Hendek’te değerli Turgut Bey kardeşim, Büyükşehir’de de Yusuf Bey seçildiğinde Allah’ın izniyle yeni dönemde ‘Ya Allah bismillah’ deyip işe başlayacağız. Sizler desteklerseniz bende sonuna kadar yanlarındayım ben kardeşlerimi size emanet ediyorum ve sizleri de Allah’a emanet ediyorum.”

https://youtu.be/jMdX68gBcGg?si=W9SVYyzOX7ZZ3RZa

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Hendek Belediyesinde İşçi Kıyımı

Hendek Gündemi

Hendek Belediyesinde İşçi Kıyımı

Durdurmuş; Erişilebilir Windows nedir, ne işe yarar, neden gereklidir

Hendek Gündemi

Durdurmuş; Erişilebilir Windows nedir, ne işe yarar, neden gereklidir

Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde: Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

Hendek Gündemi

Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde: Sakarya’da suya yüzde 20 indirim

Hendek Belediyesi Güreş toplantısına ev sahipliği yaptı

Hendek Gündemi

Hendek Belediyesi Güreş toplantısına ev sahipliği yaptı

Üst Geçitten Atlamak İstedi

Hendek Gündemi

Üst Geçitten Atlamak İstedi

Genç yaşta canına kıydı

Hendek Gündemi

Genç yaşta canına kıydı