HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Babaoğlu Karne Alan Öğrencilere, Velilere Ve Öğretmenlere Seslendi
Son Güncelleme: 19.07.2024 09:40
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2150
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Karnenin bir amaç değil araç olduğunu, velilerin ve öğrencilerin yeni başlayacak eğitim dönemi için hazırlıklar yapması gerektiğini belirten Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Karne notları çocuklarımızın dönem içerisinde göstermiş oldukları performansın belirleyicisidir. Çocuklarımızın zekâsını ya da kapasitesini belirlemez. Gelebilecek düşük notlar yükseltilebileceği gibi yüksek notlarda da düşüş yaşanabilme durumları karşımıza çıkabilir dedi.

 

Babaoğlu Karne alan öğrencilere seslenerek “Sevgili Öğrencilerimiz, bir dönemin yorgunluğunu tatil günlerinde atmak en büyük hakkınızdır. Kendinize mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, bol bol kitap okumalısınız. Bunların yanında, tatil programına, sevilen ve zararsız televizyon programlarını izlemeyi, arkadaşlarınızla bir araya gelip ortak aktiviteler yapmayı, hobilerinize daha çok zaman ayırmayı da eklemelisiniz.  Tüm bunları yaparken ölçülü davranmak gerektiğini unutmayınız. Bizim milletçe öncelikli hedefimiz; çevresine yararlı, devleti ve milletine bağlı, güzel ahlaklı, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine saygılı, mutlu bir nesil yetiştirmektir. Sizleri böyle görmek istiyoruz. Göreceğimize de inanıyoruz.

Babaoğlu Velilere de seslenerek “Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı Hareketlerden kaçınınız. Her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun kültürlü, saygın ve yararlı bireylere dönüştürülmesi amacı ile her türlü özveride bulunması gerekmektedir. Sizlerin de bu bilinci taşıdığınızı biliyoruz “ Dedi.

 

Öğretmenlere seslenen Babaoğlu “Öğretmenlerin, sevgi dolu, sabırlı, hoş görülü ve bilge insan olması beklenirken aynı zamanda yenilikleri takip eden, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeye açık birer meşale olması beklendiğini ifade ederek, “Bu görev bilinciyle hareket eden sizler, yetiştireceğiniz öğrencilerin başarısıyla her zaman gurur duyabilirsiniz. Unutmayınız ki gelişme ve yükselme, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürür. Elinizdeki cevheri gerektiği gibi işleyerek verdiğiniz emeklerin asla boşa gitmeyeceğini düşününüz. Sözlerime son verirken bir dönem boyunca başarılı olmak için çaba gösteren sevgili öğrencilerimize, öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan değerli öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Hendek Gündemi

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi Eczane