HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Babaoğlu ile Dobra Dobra
Son Güncelleme: 18.07.2024 14:58
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1798
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

İşte o sorular ve merek edilen cevapları;

Mehmet Kavis "Adaylık sürecinin sarkması sebebiyle halk arasında dolaşan ve kaynağı belli olmayan söylemler var. Sizin Ak partiden aday olacağınızdan tutunda, CHP adayı olacağınıza kadar menşeyi belli olmayan söylemler ve dedikodular var. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

Turgut Babaoğlu; Bizimde kulağımıza kaynağı belli olmayan ancak kesinlikle iyi niyetli olmadığını bildiğimiz söylemler gelmektedir. Bu söylemleri çıkartanlar gündemi meşgul edip bizlerin yıllardır yaptığımız çalışmaları baltalamak, kaos ortamı oluşturarak halkımızın zihnini karıştırmaya çalışmaktadırlar. Bizler gerektiği yerde kötü söz sahibine aittir, gerektiği yerde de it ürür kervan yürür diyerek yolumuza devam etmekteyiz. Bir yıl önce, beş yıl önce olduğu gibi teşkilatımız ve ekibimizle yolumuza devam ediyoruz. Hatta bir ay öncesinden  31 Mart yerel seçimleri için SEKOM(seçim koordinasyon başkanlığımızı) kurarak an itibariyle profesyonel bir şekilde seçimlere hazır hale geldik."

Mehmet Kavis;  Dikkat ettiğim kadarıyla ziyaretlerinizde ve konuşmalarınızda seçimlere hazırlanan diğer partileri karalamadan sadece durum tespiti ve projelerinizi konuşuyorsunuz. Bu üslup günümüzün kavgacı, agresif siyasetine pek uymuyor. Bu üslup hep böyle devam edecek mi?

Turgut Babaoğlu; Sanırım Hendek’li vatandaşlarımız beni bu halimle sevdiler. O sebeptendir ki "Bizim TURGUT" ifadesi ile değişik yerlerde beni onorize ve mutlu etmektedirler. Bende bana 'Bizim TURGUT'diyerek yüreklendiren hemşehrilerime dün olduğu gibi bugün ve yarında aynı üslupla davranacağım. Çünkü ben buyum. Hatta nasip olursa başkanlık dönemimizde de beni ailemle pazarda, çay ocağında ,sokakta ayak üstü sohbetler ederken, aile ziyaretlerinde göreceksiniz. Dediğim gibi ben buyum.

Mehmet Kavis; Birazda projelerinizden bahsetmek istiyorum. Ne zaman seçim beyannamenizi görebileceğiz? Hangi projeler beyannamenizde olacak?

Turgut Babaoğlu; Biz projelerimizi ve seçim beyannamemizi oturup son bir ay içinde hazırlamadık. Bazı projelerimiz yıllar öncesinden hazırlanmaya başladı. Hendek ile ilgili sıkıntıları tespit etmek için şehir planlamacısı, mimar, çevre mühendisi olmaya gerek yok. Sokağa çıkın her hangi bir kaç esnafa ,vatandaşa, öğrenciye, memura neler sizin için ihtiyaç? sorusunu sorun aldığınız cevaplarda bizim projelerimizi bulacaksınız. Ayrıca projelerimizin içinde profesyonel bir ekiple belirlediğimiz çalışmalarda var. İşte bu çalışmalar için şehir planlamacıları, çevre mühendisleri, mimarlar ve alanında en yetkin kişilerin bulunduğu ekiplerimizle çalıştık.

Mehmet Kavis;

 Peki başkanım birazda projelerden bahsedebilir miyiz?

Turgut Babaoğlu; Çok kısa bir süre sonra bütün halkımızın eline tam metni ile ulaştıracağız. Öncesinde şunu söyleyebilirim. Bizler seçim beyannamemize asla yapmayacağımız, yapamayacağımız hiç bir şeyi koymadık. Çünkü hep dua ederken 'Allah’ım mahcubiyetsiz bir şekilde bizleri muvaffak eyle' dedik. Örneğin trafik sorunu, çöp meselesi, sokak hayvanları gibi artık halkımızın illallah dediği problemlere eğileceğiz. Ayrıca bir marka şehri oluşturmak için vatandaşımızı heyecanlandıracak projelere imza atacağız. Kadınlarımızın, çocuklarımızın, engelli ve yaşlılarımızın kardeşlerimizin beklediği çalışmalar beyannamemiz içinde büyük bir yer tutuyor. Eğitim ile ilgili plan ve projelerimiz sadece ilçemiz için değil ulusal anlamda ses getirecek çalışmalar olacak. Hendek Eğitimde Sakarya ilçeleri içinde en son sıralardan artık kurtulmalıdır. Bizler hayatımızın merkezinde olan çocuklarımız ve gençlerimiz için büyük bir çalışma başlatacağız.

Mehmet Kavis; Projelerde spor ile ilgili birşeyler yok mu?

Turgut Babaoğlu; Olmaz olur mu? Hendekli  hemşehrilerim  ilçe tarihinde hiç görmedikleri kadar spora ve sporcuya destek görecekler. Sadece desteğimiz kendi çabaları ile ödül alan sporcularımızı madalyaları ile takdir etmek olmayacaktır. Sporcu kardeşlerim değer bulurlarsa şehrimize değer katacaklardır. Bazı illerde dahi olmayan tesislere ilçemiz kavuşacaktır. Bu tesisler sadece futbol ile sınırlı kalmayacaktır. Güreş, judo, karate, tekvando, okçuluk, atıcılık, tenis, atletizm ve diğer spor branşlarında tesis imkanları oluşturulacaktır. Bir çok spor branşında gerekli federasyon başkanları ile ön görüşmelerimizi dahi yaptık. İnşallah gençler bu projeleri gördüklerinde çok mutlu olacaklardır. Bu projelerin en büyük katma değeri gençlerimize sahip çıkarak onları yanlış sahalardan kurtarıp spor antrenman sahalarına taşımak olacaktır.

Mehmet Kavis; Başkanım çok kıymetli vakitlerinizi daha fazla almak istemiyorum. Biliyorum ki Seçim koordinasyon merkeziniz ile koordineli olarak ziyaretlerinize ve davetlerinize koşturuyorsunuz. Son olarak eklemek istediğiniz başka konular var mı?

Turgut Babaoğlu; İlginiz için teşekkür ederim. Bizler sizler vasıtası ile daha geniş kitlelere ulaşmaktayız. Hendek’li halkımız çok iyi biliyor ki Turgut Babaoğlu seçimler sebebi ile ziyaretlere çıkmış, davetlere gitmiş değildir. Bana kapılarını açıp konuk eden, sorular sorup cevap arayan, bazı zamanlar göremediğimizi bize gösteren, beni ve ekibimizi bağrına basan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Az kaldı inşallah. Son söz olarak "Sefer bizim zafer Allah’ındır. "Hayırlı olsun

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2872 Cemil Babaoğlu - 2018-12-31 16:25:09
Bizler seçim beyannamemize asla yapmayacağımız, yapamayacağımız hiç bir şeyi koymadık. Çünkü hep dua ederken 'Allah’ım mahcubiyetsiz bir şekilde bizleri muvaffak eyle' dedik. İŞTE BUNUN İÇİN ONA BİZİM TURGUT DİYORLAR.
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Hendek Gündemi

Namlı Meclis Gündem Maddelerini değerlendirdi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cuma günü Nöbetçi Eczane