HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Babaoğlu, Cumhur İttifakı Sandıkları Patlatacak
Son Güncelleme: 22.07.2024 16:18
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2006
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Cumhur İttifakının gövde gösterisine dönüşen aday tanıtımından sonra konuşan Hendek Belediye Başkanı ve adayı Turgut Babaoğlu, “Bu coşku ve heyecan bize seçime ne kadar hazır bir kez daha gösterdi. Sakarya'da, Hendek'te rekor bir oy alarak sandıkları patlatacağız. Bu kardeşlik havası ve birliğin gücüyle yeni dönemde daha güçlü hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz”

CUMHUR TAM KADRO KATILDI

Cumhur İttifakının Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar ile Hendek Belediye Başkanı ve adayı Turgut Babaoğlu'nun da aralarında bulunduğu 16 ilçe belediye başkanı adayı tanıtım toplantısı Atatürk Spor Salonunda yapıldı. AK Parti ve MHP Sakarya teşkilatlarının tam kadronun katıldığı coşkulu törenlerde binlerce kişi salon dışında kalarak programını takip etmek zorunda kaldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Cumhur İttifakının ilçe başkanları ve kabul eden, kadın ve gençlik teşkilatları, Ülkü Ocakları üyeleri ile Çok sayıda vatandaş katıldı.

HENDEK ADAPAZARI'NA AKTI

Cumhur İttifakının gövde gösterisine dönüşen aday tanıtımında MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve teşkilatı, otobüslerle Adapazarı'na seferberler düzenlendi. Hendek'ten yoğun bir kahkahanın coşkulu törenlerinde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu uzun bir süre yerine geçemedi ve tüm partililerle tek tek görüştü, tebrikleri kabul etti. Salon içinde ve dışında izdihama neden olan törenlerde Başkan Babaoğlu ve MHP teşkilatları, AK Partililerle birlik ve beraberlik görüntüleri gösteren Hendek adayı olarak Babaoğlu'nun anons edilmesiyle MHP'liler adeta salon inletti.

BABAOĞLU: SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Babaoğlu törenlerinin ardından tanıtıma katılan Cumhur İttifakı sevdalılarına teşekkür ederken, “Bugün Sakarya'dan önemli bir mesaj verildi. Aday tanıtımımızla Cumhur İttifakı Sakarya'dan güçlü bir selam gönderdi. Bu selamın adı rekor oydur. Allah'ın izniyle Büyükşehir'de, Hendek'te ve diğer 15 ilçemizde ittifak olarak sandıkları patlatacağız 17-0” dedi

İCRAATLAR KONUŞUYOR

Babaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde tamamlandı; Bu coşku ve heyecan bize seçime ne kadar hazır olanların bir kez daha gösterdi. Cumhur İttifakının üyeleri olarak bizlerde Hendek'te canla çalışmaya başla, yeni dönemde daha güçlü hizmetler, işte bu birlik ve kardeşlik ruhu ile hayata geçirmeye devam ediyor. Daha güzel çocukları bekleyenler bizi bekliyor. Vatandaşlarımızın bize kayıtlı olduğu, bize kayıtlı olduğu. Seçime kadar, durmadan, yorulmadan. Vatandaşlarımıza anlatacağız, destekleyeceğiz. Fitneye, yalana, ayrımcıya ve Hendek'te eser siyasetine düşman olanlara fırsat vermeyeceğiz. Boş laf üretenlerden değil icraatlarımızla konuşanlardanız. Cumhur demek proje demek, eser demek, hizmet demek. MHP demek üretken belediyecilik demektir” 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı