HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Azak; Hendek Öğretmenevinde Ne Oluyor?
Son Güncelleme: 19.07.2024 14:36
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 6356
Yorum: 4
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak yaptığı açıklamada “Çalışan ve emekli olan bir grup öğretmen, Hendek öğretmenevi müdürünün kendilerine kaba ve saygısız davrandığını, öğretmenevindeki hizmet kalitesinin çok düşük olduğunu, öğretmenevi lokalinde sunulan içecek fiyatlarının piyasa değerlerinin üzerinde olduğunu belirttiler.

Öğretmenler, lokale alınan gazeteleri öğretmenevi müdürün tek yanlı yayın organlarından seçtiğini, bunun haricindeki gazeteleri aldırtmazken, ellerinde başka gazetelerle lokale gelen öğretmenlere baskı uygulayarak bazı gazetelerin öğretmenevine girişini keyfi olarak yasakladığını ifade etmektedirler.

Öğretmenevinin açılış ve kapanış saatlerinin keyfi uygulamaya dönüştüğünü belirten öğretmenler, bu uygulamalar yüzünden öğretmen evini terk etmeye zorlandıklarını, sığınmacı gibi kahvehane köşelerine itildiklerini belirten öğretmenler, bunun sonucunda öğretmen evinin boşaldığını belirtmişlerdir.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bu olumsuz durumun defalarca anlatılmasına rağmen sorunlarına çözüm bulunmayan öğretmenler, Hendek Kaymakamlık Makamına toplu imzalı dilekçe verip şikayetlerini belirtmişlerdir.

Her çeşit siyasi eğilimden olan ve sadece sosyal birlikteliklerini sağlayan öğretmenevindeki uygulamaların düzeltilmesi ve hak ettikleri saygının kendilerine gösterilmesini bekleyen emekli ve çalışan öğretmenler, şikayetleri konusunda Devlet yetkililerinin kendilerine sahip çıkmasını bekleyerek, konunun takipçisi olacaklarını ifade ettiler” dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#1415 Zehra akcay - 2016-09-29 04:22:41
Alikemalaltuna suan sadece konusmak icin yazmissin oraya. Ben oranin eski calisaniyim olan biteni ben biliyorum. Ogretmenevi idaresinin ogretmenlere yasattigi sikintilari ben biliyorum. Atip tutmayi sallamayi iyi beceriyorsunuz ama işin asli astati nedir diye ogrenin sonra gelin yazin buraya. Isterseniz size tek tek olan bitenide anlatirim hic sikinti yok benim icin ama yazilanlari okuduktan sonra da bole konusabilcekmisiniz cok merak ediyorum acikcasi.
#1404 Kemalegel - 2016-09-24 08:30:16
Alkemaltunabeyefendi senin kim olduğunu tahmin edebiliyoruz. Sende samimiyet ve ciddiyet olmuş olsa öğretmen evinde yaşanan sıkıntıların "ayrıntılarını" chp başkanına değil orayı terk etmek zorunda bırakılan emekli öğretmenlere sorardım. Ama senin derdin bu değil .Hatta gider öğretmen evine bakar "müdüre" niye burada bir tek öğretmen yok diye sorardım.Ama senin derdin bu değil seni biliyoruzAkıl vereceksin git yöneticilere ver. Bu işin sonu sizi sıkıntıya sokar de ,aklınızı başınıza alın de ...
#1403 Recebin Recep - 2016-09-23 17:55:02
Tebrikler başkan ali kemal tuna kimse ne dediğini ve ne yazdığını bilmeyen biri.Havuz medyacısı Çay yok kahve yok kendir pişir kendin ye. 2 adet sabah gazetesi alanları neden savunur bilmem Ayrıca gazete için bir tek döşmedik o lokaden . Gündüz saat 2de acılırve gece 10da kapanırsa. Mücadelede var haberin ola sesiz sedasız git bir incele de öle yazzzzzzzz.
#1402 alikemaltuna - 2016-09-23 09:29:52
chp açısından pek dramatik bir açıklama olmuş.önemli günler dışında hiç ortada gözükmeyen parti için daha içi dolu bir açıklama beklerdik.böyle velisine şikayete gitmiş öğrenci havası olmuş.1)öğretmenevi hizmet kalitesi düşükse bizde bilelim hangileri düşük.ne kadar geniş hizmeti varda hangisi düşük.2)yiyecek içecek pahalıysa kıyaslayın sakarya öğretmeneviyle,bizde görelim hangileri pahalı.başka bir yerle kıyaslayın olmadı.yazın herkes bilsin.3)hangi gazeteler alınıyor yazın bilsin herkes.hangisi isteniyor alınmıyor.4)açılış kapanışı saatlerini yazın.kıyaslayın herkesin önüne koyun saatleri.keyfi saat kaçtır.5)en dramatiğide başka gazete ile öğretmenevine gelip hakarete uğramak olmuş.benim öğretmenim böyle bir şey karşısında ortalığı yıkması lazım.bu sadece başlı başına haberdir.nerde bu öğretmen neden ortalığı yıkmıyor?6)nerde kaldı mücadele öğretmenler.insanlar ne dertleri varken bu kadar içeriğini bile doğru dürüst ifade edemediğiniz şikayetler sonucu kahvehaneye sığınmak nedir allah aşkına.alırsın gazeteni aslan gibi gelip oturursun direnirsin.mücadeleyi içerde verirsin. biz küstük kahveye gittik havası yakışmışmı size.biz ne mücadeleler gördük.hiç yakışmışmı bu size.yazık.
Hendek’te silahla yaralama

Hendek Gündemi

Hendek’te silahla yaralama

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Hendek Gündemi

Muhtarlar Bakanlıktan Borçların ertelenmesini talep etti

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Hendek Gündemi

Emniyetten motosiklet sürücülerine denetim

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Hendek Gündemi

Şehrin Nabzı Programın konuğu Bayraktar

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek Gündemi

Sakarya Üniversitesine Bir Ödül Daha

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş

Hendek Gündemi

Hendek MYO öğrencilerinden sessiz yürüyüş