Alemdar; Adil bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 741
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 20.05.2024 00:50

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Hendek Yeşilyurt Mahallesi'ni ziyaret etti. Konuşmasında Büyük Türkiye'yi vurgulayan Alemdar, “Hangi ilçemiz olursa olsun yatırımlardan mahrum bırakmadan adil bir hizmet anlayışıyla hareket ediyor. Zira “Büyük Türkiye” idealine ulaşmak için kendi alanında büyük hedeflere ulaşmak, büyük olmak zorundayız” dedi.

Başkan Adayı Alemdar, Hendek Yeşilyurt Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Yaşar Civelek ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Alemdar'a, MHP Grup Başkanıvekili Muhammed Levent Bülbül, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbrahimbaş ilçe organı yaptı.

Desteklerinizle hizmet etmeyi sürdüreceğiz

Yeşilyurt buluşmasında ilgi ve kopukluklarla sözlerine başlayan Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “İlçemizde 5 yılda teşekkür edilen çok önemli hizmetler hayata geçiriliyor. Daha fazlasını yapabilmek, ilçemizin değerini artırmak ve hemşerilerimize güzel bir Hendek inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 5 yıl önce nasıl evlenirseniz, umarım yine desteklerinizle size hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Beraberliğimizi kararlılıkla sürdüreceğiz

Toplantıda konuşan MHP Grup Başkanıvekili Muhammed Levent Bülbül, “Cumhur İttifakının bereketine inanalım. Bizi ayırmak için çok uğraştılar. İnşallah 31 Mart'tan sonra da bu birlik ve beraberliği aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Gönüller bir olmazsa olmaz bereket olmaz

Yeni dönem medeniyeti şuuruyla hareket edeceklerini ifade eden Alemdar, “Bizler sadece şehrimizi idare eden, altyapı inşa eden, şehrin fiziki sorunlarıyla birlikte olmayan bir anlayıştan gelmiyoruz. Aynı zamanda milletimizin gönlüne giren, kimsesizlerin kimsesi olan, medeniyet şuuruyla hareket eden bir anlayışla hareket ediyoruz. Gönüller bir olmazsa olmaz bereket olmaz. İnşallah şehrimizin inşaatı sırasında gönül belediyeciliği şiarından taviz kaybımız yoluna devam ediyoruz” dedi.

Eşit hizmet vurgusu

Eşit hizmette bulunan Alemdar, “Hiçbir ilçemizi diğerinden ayrı görmüyoruz. Hangi ilçemiz olursa olsun yatırımlardan mahrum kalmaktan adil bir hizmet anlayışıyla hareket etmektedir. Zira “Büyük Türkiye” idealine ulaşmak için kendi alanında büyük hedefler ortaya koyuyor, büyük oluyor. Bugüne kadar hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalıştık, önümüzde ki süreçte çalışmaya da devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

AK Parti Hendek’ten 100. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Davet

Siyaset

AK Parti Hendek’ten 100. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Davet

Ulaşımda öğrenci indirimi mecliste karara bağlanacak

Siyaset

Ulaşımda öğrenci indirimi mecliste karara bağlanacak

Zehra Küçük’ün Ameliyatı Başarıyla Gerçekleşti

Siyaset

Zehra Küçük’ün Ameliyatı Başarıyla Gerçekleşti

Namlı; 3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

Siyaset

Namlı; 3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

Siyaset

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

CHP Hendek Bayramlaştı

Siyaset

CHP Hendek Bayramlaştı