‘ AKP Devletin Memurlarını Hükümetin Memurları Haline Dönüştürdü ’
Kategori: Siyaset
Tarih:
Okunma: 2043
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 20.05.2024 02:32

MHP Serdivan İlçe Başkanı Sema Balaban ve Kadın Kollarının ev sahipliğinde Serdivan ilçesinde Yazlık, Vatan, Köprübaşı , İstiklal mahallesinde ve Sakarya Üniversitesi Kampüsünde esnafları ziyaret etti.

Gün boyu esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinleyen Açba 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde toplumun huzuru için tek adresin MHP olduğunu söyledi.

Açba esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken Serdivan Kadın Kolları teşkilatı da bir yandan broşür bir yandan da yoğun ilgi gösteren vatandaşlara rozet taktı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba İstiklal mahallesinde coşku ile karşılandı.

MHP Serdivan İlçe Başkanı Sema Balaban’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Açba’nın İstiklal Mahallesi ziyaretine MHP Milletvekili Aday Adayı Metin Güneş, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları eşlik etti.

 İstiklal mahallesinde halka hitap eden MHP Milletvekili adayı Zihni Açba AKP iktidarını ve AKP Milletvekili Adaylarını eleştirdi.

 Bu seçim çok farklı bir seçim olacak ama yapılabilirse diyerek sözlerine başlayan Açba “Evet sevgili Serdivan’lılar. Bu seçim yapılabilirse çok ama çok önemli bir seçim olacak. Türkiye’de iktidarı elinde bulunduranların duyacakları tereddüt ve kapılacakları korku onlara her şeyi yaptırabilir. 13 yıldan beri ülkeyi karanlık döneme sokanlar iktidarlarını kaybedeceklerini anladıkları için savaşa dahi girerler. Bu seçim bu ülkenin kader seçimi olacak” dedi.  

AKP’yi sert sözlerle eleştiren Açba “1.5 aydır Sakarya’da alanlarda dolaşmamıza rağmen ilginç bir şekilde AKP aday adaylarının hiç birini sahada göremedik. Bu sürede alanlarda adeta kum torbasıyla dövüşen boksörlere döndük. İktidar maalesef gerilimden medet umuyor. Teşkilatlarımızda ki arkadaşlarımız tahriklere kapılmasınlar. Bizde gerekirse dudaklarımızı kapatacağız ve tahriklere kapılmayacağız. Birilerinin iktidar hırsı uğruna vatandaşlarımız kanlı bıçaklı olmasınlar “

Açba Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın Çarşamba pazarı gezisini eleştirerek “İktidar partisi döneminde maalesef devletin memurlarını hükümetin memurları haline dönüştürdü. Bakan Hanım pazara çıktığında, Vali’yi ve daire amirlerini yanına alarak vatandaşları ziyaret ediyor. Devlet dairesini ziyaretinde Vali ve daire amirleri ile gezmesini anlarım. Ancak kendisi de şuan benim gibi Milletvekili adayı olarak vatandaşlardan oy istemesini anlamıyorum. Esnaf ve vatandaşları ziyaretinde 17 tane resmi plakalı araçla sokağa çıkıyor. Bu iktidar devleti kendilerine memur etmektedir. Sadece alttaki değil, üstteki memurla da korku içerisinde. Eğer dediklerini yapmazlarsa paralelci ilan edilerek görevden alınıyorlar” ifadelerine yer verdi.

Serdivan İstiklal mahallesinde program bitiminde işletme sahibinin kızı Özlem Yağmur Demir MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba’ya çiçek takdim etti.

İstiklal mahalle sakinlerinin sevgi ve ilgi gösterdiği Açba, daha sonra Sakarya İl Ülkü Ocaklarının Hilmi Kayın İş Merkezi düğün salonunda düzenlediği geceye katılan MHP Milletvekili Adayı Zihni Açba, Ülkücü gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Ülkü Ocakları programının ardından Açba Akyazı ilçesinde kapalı spor salonunda Keremali Öğrencilerine Yardım Derneğinin düzenlediği Kuran ziyafeti programına katıldı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

AK Parti Hendek’ten 100. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Davet

Siyaset

AK Parti Hendek’ten 100. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısına Davet

Ulaşımda öğrenci indirimi mecliste karara bağlanacak

Siyaset

Ulaşımda öğrenci indirimi mecliste karara bağlanacak

Zehra Küçük’ün Ameliyatı Başarıyla Gerçekleşti

Siyaset

Zehra Küçük’ün Ameliyatı Başarıyla Gerçekleşti

Namlı; 3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

Siyaset

Namlı; 3 Mayıs ruhunu kaybetmeyeceğiz

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

Siyaset

“Şehrimizin tüm dinamikleriyle güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz”

CHP Hendek Bayramlaştı

Siyaset

CHP Hendek Bayramlaştı