HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
AK Partide Kongrenin Kazananı Baykal
Son Güncelleme: 19.07.2024 05:10
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 4020
Yorum: 1
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Ak Parti’de uzun yıllar sonra ilk defa Hendek’te iki farklı listenin yarıştığı seçim heyecanı yaşanırken, 266 delegenin oyunu alan mevcut İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal yeniden Başkan seçildi.

KONGREYE YOĞUN KATILIM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, İlçe başkanları, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

AK Parti Hendek ilçe Başkanı Hasan Serdar Baykal'ın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Başkanı Yunus Tever ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz partilileri ve delegeleri selamladı.

Kongrede güven tazeleyerek Başkan seçilen Hasan Serdar Baykal Yeşilvadi grup yolunun yıl sonuna kadar asfaltlama çalışmasının yapılması talebini Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye iletti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise Hendek’te yapılan çalışmaları değerlendirdi ve Baykal’ın Yeşilvadi Grup Yolu talebine duyarsız kalmayarak çalışmaların yapılacağını dile getirdi. İl Başkanı Yunus Tever ve Milletvekili Recep Uncuoğlu kısa bir selamlama konuşması yaparak Kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Ali İhsan dünya siyasetinden örnekler verdiği kongrede, başkanlık sisteminin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak ülkeye kazandırılan yatırımlardan örnekler verdi.

Hendek Sakarya’nın parlayan yıldızıdır

Dünya siyasetinden örnekler veren Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Başkanlık sisteminin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak ülkeye kazandırılan yatırımlardan örnekler verdi. Son derece coşkulu bir kongreye şahitlik ediyoruz diyen Yavuz, zaten Hendek her seferinde kendini hissettirmiş, farkını ortaya koymuştur. Gerçekten Hendeğimiz Sakarya’mızın parlayan yıldızıdır. Bugün geldiğimiz noktada bütün ilçelerimiz gerçekten müthiş bir ilerleme kaydediyor. Ama Hendek bu ilerleme trendinin daha önceden içine girmiş gibi gözüküyor ifadelerine yer verdi.

Adaylar destek istedi

Yavuz'un ardından kürsüye gelen İlçe Başkan adayları Hasan Serdar Baykal ve Şenay Sakal konuşmalarında delegelerden destek istedi.

Baykal fark attı

Konuşmaların ardından oy verme işlemlerine geçilirken, 19.45 itibarıyla oy verme işleminin sona ermesinin ardından oy sayımına geçildi.

Oy sayımı sonunda 266 oy olan mevcut Başkan Hasan Serdar Baykal güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilirken, Şenay Sakal’ın listesi ise 107 oy aldı.

Kongre sonucunda güven tazeleyen Baykal, Ak Parti kazanmıştır ifadelerine yer verirken, sonuçlarından ardından Baykal Ak Parti üyeleri tarafından tebrikleri kabul etti.

 AK Parti Hendek Kongresinin Foto Galerisi



Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Adem Anlar
#4185 Adem Anlar - 2020-09-28 10:34:51
HAYIRLI OLSUN,TEBRİKLER..

Önerilen Haberler

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek’te Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

Hendek Gündemi

Vatandaşlara Kokarca ile mücadele eğitimi veriliyor

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

Hendek Gündemi

MHP Hendek’ten birlik ve beraberlik mesajı

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında

Hendek Gündemi

SAKE Marmara Bölgesi Akredite Ekipler Kampında