HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Ak parti kongreye sofu ile gitme karari aldi
Son Güncelleme: 19.07.2024 21:36
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1799
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada gerekli istişareler ve değerlendirmeler neticesinde 9 Kasım 2014 Pazar günü AK Parti Hendek Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Ali Kemal Sofu ile yola devam edilmesi kararı alındığı ifade edildi.

 

Hendek'te 13 aday AK Parti İlçe Kongresi öncesi aday olmuş AK Parti Genel Merkezi yapılan temayül  yoklamaları,istişare ve değerlendirmeler sonucu mevcut İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile devam kararı aldığı açıklandı.

Köşe yazarımız Orhan Topçu'nun bir kaç gün öncesinde yazdığı köşe yazısında AK Parti Hendek İlçe Teşkilatında Sofu ile ilgili 13 aday ile Belediye Başkanı ve Eski İlçe Başkanına rağmen mevcut ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu'nun Genel merkez,Milletvekilleri ve İl Başkanının desteği ile tekrar kongrede tek aday olacağına dair yorumlar kullanmıştı.Zaman Topçu'yu haklı çıkardı.

 İşte İl Başkanı Recep Uncuoğlu'nun açıklaması:

 

Değerli Basın Mensupları,

15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 5. Olağan Kongre sürecimiz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca hazırlanan kongre takviminin usul ve esasları doğrultusunda yürütülmektedir.

Daha önce de sizlerle paylaştığımız gibi 16 ilçemizde teşkilatlarımızın faaliyetleri ve performansları, tüm teşkilat kademelerimiz ve yerel yönetimlerimizle uyum ve birlikteliklerini ölçmek ve değerlendirmek üzere istişari çalışmaları yapılmış, Koordinatör Milletvekilimiz ve Teşkilat Başkan Yardımcımızın da katılımları ile yüz yüze görüşmeler ve kanaatler alınmıştır.

Ayrıca milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızın, ana kademe kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile meclis üyelerimizin kanaatleri de alınarak değerlendirme çalışmalarına dâhil edilmiştir.

Tüm bu çalışmalar neticesinde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın ortaya koyduğu istişari çalışma ve uzlaştırıcı anlayışla, mevcut ilçe başkanlarımızın performansları değerlendirilmiş olup, önümüzdeki 8 Kasım 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan AK Parti Geyve Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanımız Muhittin Irmak ile yola devam edilmesi ve aynı zamanda ertesi gün 9 Kasım 2014 Pazar günü AK Parti Hendek Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanımız Ali Kemal Sofu ile yola devam edilmesi kanaati hasıl olmuştur.

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda yürütülmüş olan tüm bu istişari çalışmaların neticesini değerli teşkilat mensuplarımız, kıymetli delegasyonlarımız ve kamuoyu ile paylaşmaktayız.

AK Parti Teşkilatı olarak 13. yılımızda tüm gayemiz,  bugüne kadar aynı dava şuuru ve bilinciyle ortaya koyduğumuz başarıyı daha da kıymetlendirmek, çok daha güçlü bir şekilde bizleri 2023’lü hedeflerimize taşıyacak teşkilat bilgi ve birikimimizi geleceğe taşımaktır.

Bu doğrultuda yapılan tüm çalışma ve fedakârlıkları daha da bereketlendirerek, teşkilat çalışmalarımızı Ak Parti’nin menfaatine olacak bir şekilde ortaya koyarak tüm teşkilat ve delegasyonlarımızın aynı özveri ve sağduyusunu ortaya koyacağına inanıyoruz.

Bugüne kadar hedeflerimize güçlü bir teşkilat yapısıyla ulaşan AK Parti, bundan sonra da aynı anlayış, çalışma ahengi, uzlaşma, uyum ve aynı disiplinle yoluna devam edecektir. Her iki ilçemizdeki ilçe başkan adaylarımıza başarılar diler, 5. Olağan Kongrelerimizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.

                                                                                           RECEP UNCUOĞLU

                                                                                  AK PARTİ SAKARYA İL BAŞKANI

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Hendek Gündemi

Kardeşler Yanyana açılan mezarlara defnedildi

Kaza anı kamerada

Hendek Gündemi

Kaza anı kamerada

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Hendek Gündemi

Hayırsever iş insanı Albayrakoğlu vefat etti

Yavuz Aslan Melek Oldu

Hendek Gündemi

Yavuz Aslan Melek Oldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek Gündemi

Denizde boğulma tehlikesi geçiren iki kardeş kurtarılamadı

Hendek’te araç şarampole yuvarlandı

Hendek Gündemi

Hendek’te araç şarampole yuvarlandı