HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Ak Parti Hendek Bayramlaştı
Son Güncelleme: 28.06.2024 19:46
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1071
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek Ak Parti bayramlaşma programına Sakarya Ak Parti 27. Dönem milletvekili adayı Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal,  Ak Parti Gençlik kolları başkanı Fadıl Fide, Kadın kolları Başkanı Bedia Yılkın, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Bayramlaşma programında selamlama konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu sözlerinde ’’Çok değerli Ak parti ailemiz her birinizin ramazan bayramını canı gönülden kutluyorum, yine 25 Haziran’ın bize bir bayram olmasını temenni ediyorum. Bunun içinde hep birlikte canı gönülden çalışıyoruz. Özellikle kadın kollarımıza teşekkür ediyorum, ramazan demeden, haziran sıcağı demeden ev, ev,  hane, hane ziyaretlerini yaptılar ve yapmaya devam edecek inşallah. Aynı şekilde gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Kapı, kapı dolaşıyoruz. Tüm faaliyetlerimiz harfiyen yapılmakta tüm teşkilat mensuplarımıza, mahalle başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerden de alnımızın akı ile Hendek’e yakışır bir şekilde çıkacağız. Yine buradan dün Urfa’da Haince katledilen Ak Partililerimize Allah’tan Rahmet, yakınlarına ve tüm Ak Parti camiasına baş sağlığı diliyorum. Seçim gününe bir haftamız kaldı. Elimizden gelen çalışmayı tekrar, tekrar yaparak bu seçimde gerektiği gibi geçireceğiz. diyerek hepinize hayırlı bayramlar diliyorum’’ şeklinde konuştu.

Daha Sonra selamlama Konuşması için söz alan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yaptığı konuşmada’’ Çok değerli ak parti gönüldaşlarım bende sizlerin Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum, Allah Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri, vermiş olduğunuz sadakaları fitreleri kabul eylesin. Rabbim bizleri 25 Haziran bayramına da bu güzel mekânın önünde buluşmayı nasip etsin. İyi bayramlar diliyorum katılımlarınızdan dolayı da çok teşekkür ediyorum’’  şeklinde konuştu.

Son olarak Konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Ak Parti milletvekili adayı Ali İnci ‘’ Yalnız Ankara’da değil Türkiye’nin her yerinde kalıcı hizmetler yaptık. Bu hizmetlerimizi Sakarya’nın bütün ilçelerine, bütün köylerine yardımlar yaptık, orta Asya’da Balkanlarda bu çalışmalarımıza büyük katkılar yaptık. Kimle yaptık İş adamlarımızla yaptık. Hendek’i geliştirdik Türkiye’nin en büyük işadamları burada, Allah’ın izni ile Hendek daha iyiye doğru gidecek. Hendek’te Hastane sorunu var mı ; yok doktor sorunu burada başhekimimiz var oda bekliyor, inşallah Ankara’ya gittikmi Hastanemizi dolu, dolu yapacağız.’’ açıklamalarında bulunarak destek beklediğini ifade etti.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2644 Şıhlarlı - 2018-06-17 09:52:45
OYUMUZ REISE
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi