HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Abdussamet’e Kocaeli’de Moral Gecesi
Son Güncelleme: 18.07.2024 17:26
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1505
Yorum: 0
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Sosyal medyada tanıştığı ve arkadaş olduğu 16 yaşındaki lösemi hastası Abdussamet Yelken için “Lösemi değil, iyilik bulaşıcıdır” sloganı ile yola çıkan Gürsel Balık, çevresinde de bir farkındalık oluşturarak örnek bir davranış sergiledi. Düzce’de yaşayan ve genç yaşta yakalandığı lösemi ile mücadele eden 16 yaşındaki Abdüssamet Yelken, sosyal medya hesabı üzerinden Mormed Bölge Müdürü Gürsel Balık ile tanıştı. Balık’a hastalığından bahseden Abdusaamet için bir şeyler yapmak isteyen Güsel Balık, çevresini de bu konuda harekete geçirerek farkındalık oluşturdu.

Yalnız bırakmadılar
Lösemi hastası olan ve ilik nakli bekleyen Abdussamet’in tedavisi için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine naklini sağlayan Gürsel Balık, Abdussamet’in kardeşinden alınan ilikle gerçekleşen nakil ameliyatının ardından moral ve destek gecesi düzenledi. Ramada Plaza İzmit sahibi İlhan Akkurt, eşi Fikriye Akkurt ve Mormed ana sponsorluğunda Ramada Plaza İzmit’te düzenlenen geceye İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz ile ilçe yöneticileri, Kocaeli Mardinliler Dernek Başkanı Ekrem Güneri ile çok sayıda davetli katıldı.

Büyük bir aile olduk
Gecenin açılış konuşmasını yapan Mormed Bölge Müdürü Gürsel Balık, “Bu anlamlı günde buraya gelerek destek olan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Sanatçı dostlarımıza özellikle de bizlere kapılarını açan otel sahibimize de yürekten teşekkür ediyorum. Bundan iki buçuk ay önce Samsun’dan seyahatten dönüyordum. Gece sosyal medyada fotoğraflarını gördüm. Daha sonra kendisine mesaj gönderdim ve sohbet etmeye başladık. Sonra ailecek kendisini ziyaret ettik. Kendisini tedavi için Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine nakil için işlemlerini başlattık. Kendimce bir şeyler yapabilirdim ama hep birlikte bir şeyler yapabileceğimizin daha iyi olacağını düşündüm. Sanatçı dostlarımı aradım, tanıdıklarımı aradım, büyük bir aile olduk ve Abdussamet için bu gece burada toplandık. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Canlı bağlantı ile katıldı
Ardından söz alan Ramada Plaza İzmit sahibi İlhan Akkurt, geceye gelerek destek olan herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Bizim Abdussamet’e olan desteğimiz her zaman sürecektir” dedi. Gecede sanatçılar Eren Şenay, Devran İskender, Murat Kurşun, Yaşar İpek ve Erdi Akyüz sahne aldı. Sanatçılar, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetlilere unutulmaz anlar yaşatırken halen Kocaeli Üniversitesi İlik Ünitesinde tedavisi devam eden Abdussamet Yelken ise kendisi için düzenlenen programa canlı bağlantı ile katıldı.

Plaket verildi
Kendisi için düzenlenen organizasyon karşısında duygulanan Abdussamet Yelken, herkese teşekkür etti. Geceye verdiği desteklerinden dolayı Gürsel Balık, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz’e plaket verdi. Gecede sahne alan sanatçı Murat Kurşun da Ramada Plaza İzmit sahibi İlhan Akkurt ve eşi Fikriye Akkurt’a çiçek ve plaket verirken Akkurt ailesi de Kurşun’a pişmaniye ve plaket verdi. Nuri AKÇAHARMAN

Mardin - Kocaeli Mardinliler Dernek Başkanı Ekrem Güneri, Hakan Badem ve aileleri birlikte.

 

4lü – Geceye katılan Haktan Ceylan, Kübra Ceylan, Gürkan Calap ve Gökhan Çetin birlikte.

İdris - Risda Organizasyon sahibi İdris Demiray eşi Ceyda Demiray ve kızı Vuslat Umay Demiray, Açıkgöz Auto sahibi Oğuz Açıkgöz ve eşi Serap Açıkgöz

Akkurt - Merve Ertuğrul, İlhan, Fikriye Akkurt, Serkan ve Selin Emen birlikte.

Birlikte – Geceye katılan davetliler birlikte görülüyor.

Canlı bağlandı - Kocaeli Üniversitesi İlik Ünitesinde tedavisi devam eden Abdussamet Yelken ise kendisi için düzenlenen programa canlı bağlantı ile katıldı.

Gürsel balık – Gecenin organizatörü Gürsel Balık, “Sanatçı dostlarımı aradım, tanıdıklarımı aradım, büyük bir aile olduk ve Abdussamet için bu gece burada toplandık. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Murat Kurşun – Gecede sahne alan sanatçı Murat Kurşun, birbirinden güzel parçaları ile geceye katılanları eğlendirdi.

Pelin plaket - Geceye verdiği desteklerinden dolayı Gürsel Balık, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz’e plaket verdi.

Plaket akkurt - Gecede sahne alan sanatçı Murat Kurşun, Ramada Plaza İzmit sahibi İlhan Akkurt ve eşi Fikriye Akkurt’a çiçek ve plaket verirken Akkurt ailesi de Kurşun’a pişmaniye ve plaket verdi.

Haber:Kocaeli gazetesi

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Gündemi

SUBÜ 13 akademik personel alacak

Hendek Vakfından anlamlı hizmet

Hendek Gündemi

Hendek Vakfından anlamlı hizmet

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Salı günü Nöbetçi Eczane

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Hendek Gündemi

Kokarca ile mücadele toplantısı yapıldı

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek Gündemi

Kaçak göçmenlerin rüyası Hendek’te bitti

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor

Hendek Gündemi

Hendek'te kokarca evleri istila ediyor