HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
10 Dakika yağmur yağdı, Yenimahalle göle döndü
Son Güncelleme: 24.07.2024 13:33
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1693
Yorum: 3
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli sözlerinde ‘’Sakarya İlimizin 3 tane ilçesinden büyük, oy olarak ta, nüfus olarak ta 3 tane ilçesinden büyük Yenimahallemize 2014'te muhtar olduğum 7. Aydan bu tarafa SASKİ ye alt yapı ile ilgili devamlı şekilde şikayetimizi ilettik. Bu insanlar burada sular altında. Allah rızası için gelin şunu yapın, bakın, işte proje yaptık, kredi çekemedik, bugün yapacağız, yârin yapacağız, bizim bir SASKİ müdürümüz var Rüstem Keleş, defalarca görüştük, bakacağız, edeceğiz, demesine rağmen Yenimahalleye hiçbir şey yapılmadı.

Bugünkü gazetede bile Serdivan’a  yağmur suyu yenilemesi için 16,5 milyon yağmursuyu projesi çalışmaları var  onları gösteriyorlar. Hendek’e sıra gelince neden olmuyor, sebebi nedir, yani ne yapmamız lazım. Yeni Mahallenin alt yapısı suyu ile ilgili bu alt yapılarla, bu insanları kurtarmamız için şu su için bile Cumhurbaşkanımıza yazı yazalım da, Rüstem Keleş bunları yapmıyor ondan mı isteyelim. Yazık günahtır. Buna da Cumhurbaşkanımız eğilecekse bizim işimiz bitti demektir.

Rüstem Keleş orada oturuyor orayı burayı yeniledik Karasuyu yeniledik, Akyazı’yı yeniledik, Yeni mahalleye sıra gelince nedir sebebi nedir. Her konuda böyle, Şimdi Alt tarafa gidelim Yıldırım Beyazıt caddesi 2 yıldan beri yağmur suyu yüzünden asfaltı da yapılmadı, yolu da duruyor, başlayamadılar. Şu hale bakın’’ diye sitemlerini dile getirdi.

Yenimahallede vatandaşlar suların göle çevirdiği yollarda geçemedikleri yerlerde bahçe kapılarını kullanmak zorunda kalıyorlar, yada göle dönmüş yollardan ayakkabılarını ellerine alarak geçmeye çalışıyorlar. Vatandaşlar tepkili, Balkandan çekim yapan ekibimize seslenerek ‘’25 senedir bu mahalledeyiz defalarca yetkililere derdimizi anlattık ne yaptıysak çare bulmadılar ‘’şeklinde sitemlerini dile getirdiler.

Mikrofonlarımıza konuşan vatandaşlar Yeni Mahalle vatandaşları 10 dakika yağan yağmurun eziyetini 25 senedir çektiklerini ifade ediyor. Mahallenin alt tarafında bulunan evlerdeki vatandaşlar yağmur sularının gideri olmadığı için mağduru oluyorlar, sular evlere kadar giriyor. SASKİ’ nin burayla ilgili çalışma yapması burada yaşayan vatandaşların mağduriyetini gidererek sorunlarını çözüme kavuşturacaktır.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#2672 selim54 - 2018-07-25 10:52:57
MUHTARIM KAPIMIN ÖNÜNDEKİ YOLUN ORTASINDA SU PATLADI.DÜNYANIN SUYU AKTI TAM 2 AY.BELEDİYEYE GİTTİM,SASKİYE GİTTİM,SAKARYA BÜYÜKŞEHİRİ ARADIM.NE GELEN VARDI NE GİDEN.EN SONUNDA BİMERE YAZDIM 1 GÜN SONRA YAPTILAR.ALLAH İSLAH ETSİN BU SASKİYİ.İNŞALLAH ÖZELLEŞİRDE TEK GİBİ İYİ HİZMET VERİR HALE GELİR.
#2671 Hendekli - 2018-07-25 09:12:19
İyi güzelde buralarını imara açmadan alt yapısı ve iletişim işlemleri yapılması gerekmiyormu şimdi niye isyan ediyoruzki plansız işleri başka kurumlara mal etmemek lazım
#2670 Yeni mahalleli - 2018-07-25 02:48:21
Yorum yok Susuyoruz Herşey ortada
Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Hendek Gündemi

Çalman, Türk Yerel Hizmet Sendikası İl Başkanı oldu

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Hendek Gündemi

Namlı; Sayın Sofu hatır için oy verilmez

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Hendek Gündemi

Çöp Kovalarını Uludere Çayına Attılar

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Hendek Gündemi

Yaşamını yitiren işçi son yolculuğuna uğurlandı

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Patlamada yaralanan genç hayatını kaybetti

MHP istişare toplantısında bir araya geldi

Hendek Gündemi

MHP istişare toplantısında bir araya geldi