HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Yüce; Öğretmenler bizlerin baş tacıdır
Son Güncelleme: 18.07.2024 20:19
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1881
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Başkan Yüce, “Geleceğimizin mimarı, en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızın emanetçisi, ülkemizin inşasında görev alan, en az bir anne baba kadar sorumluluk üstlenen en kıymetli mesleği icra eden tüm öğretmenlerimiz bizlerin baş tacıdır” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle canını dişine takarak eğitim veren tüm öğretmenler için bir mesaj yayımladı. Başkan Yüce, ülkenin geleceğinde etkin rol oynayacak çocukları yetiştirdikleri için tüm öğretmenlere teşekkür etti.

 

Gelecek nesillere bilgi aktarımı devam edecek

Başkan Ekrem Yüce, “Geleceğimizin mimarı, en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızın emanetçisi, ülkemizin inşasında görev alan, en az bir anne baba kadar sorumluluk üstlenen en kıymetli mesleği icra eden tüm öğretmenlerimiz bizlerin baş tacıdır. Bizler her daim yeni şeyler öğrenmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hocalarımızdan, öğretmenlerimizden aldığımız edep ve ahlakı gelecek nesillerimize aktarmaya devam edeceğiz. Şehitlik mertebesine ulaşan tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, canla başla çalışan öğretmenlerimize de başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı