HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
YENİDEN REFAH PARTİSİ İL TEŞKİLATI, HENDEK İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme: 25.10.2025 16:06
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 667
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hüseyin Gürsoy ve yönetimi, Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İl Başkanı Hüseyin Gürsoy'u İlçe Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve İlçe Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları ve Partililer karşıladı.

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EMRE VARAN OLDU

Yeniden Refah Partisi Hendek Gençlik Kolları Başkanlığına Emre Varan getirildi. İl Başkanı Hüseyin Gürsoy, gençlik kolları başkanlığına Emre Varan'ın getirildiğini söyleyerek, İl Kongresinde göstermiş oldukları başarılı çalışmadan ötürü, Emre Varan ve ekibini tebrik etti.

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Emre Varan, işin başında 60 kişilik bir gençlik kadrosuyla yola çıktıklarını ve bu sayının her geçen gün artacağını, partilerine gençlerin ilgisinin her geçen gün arttığını, üniversite gençliğiyle ilgileneceklerini, söyleyerek, kendisine bu görevi tevdi edenlere teşekkür etti.

İL BAŞKANI HÜSEYİN GÜRSOY, BAŞKAN BAHADIR'A TEŞEKKÜR ETTİ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hüseyin Gürsoy, "Hendek İlçe Kongresi ve Sakarya İl Kongresinde gösterilen başarılı çalışmalar için ilçe başkanı Hüdaverdi Bahadır'a teşekkür etti. Başkan GÜRSOY, Hendek'te coşku ve heyecan dolu, yoğun katılımın olduğu iki kongre yaşadık. İki kongrede coşku ve heyecan yüksek düzeydeydi. Kusursuz yaşanılan coşkulu ve yoğun katılımlı kongreler, Yeniden Refah Partisi'nin gücünü dosta düşmana gösterdi. Yapılan bu çalışmalardan dolayı sayın Hüdaverdi Bahadır ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

SIRADA ANKARA'DA YAPILACAK KURULTAY VAR

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hüseyin Gürsoy, 16 Kasım 2025 tarihinde Ankara'da yapılacak olan genel kurultay için Hendek İlçe Başkanı Hüdaverdi Bahadır ve Yönetim Kurulu Üyelerinden destek istedi.

Başkan BAHADIR, Ankara'da yapılacak olan genel kurultaya 200 kişiyle katılacaklarını ve Hendek ilçe teşkilatına güvenen il başkanı Hüseyin Gürsoy'a kurultay çalışmalarında tam destek vereceklerini söyledi.

Toplantı, ilçe genelinde yapılan parti ve üye çalışmaları hakkında verilen bilgiler sonrası, çekilen fotoğrafla son buldu.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Hendek’in kalbi Şehit Gaffar Okkan Bulvarı’na Büyükşehir dokunuşu

Hendek Gündemi

Hendek’in kalbi Şehit Gaffar Okkan Bulvarı’na Büyükşehir dokunuşu

Otomobil Hurdaya döndü 1 Ölü, 2 Yaralı

Hendek Gündemi

Otomobil Hurdaya döndü 1 Ölü, 2 Yaralı

BAYRAKTAR; HENDEK BUNU HAK ETMİYOR

Hendek Gündemi

BAYRAKTAR; HENDEK BUNU HAK ETMİYOR

Hendek’te Cuma, Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cuma, Cumartesi ve Pazar günü nöbetçi eczane

Hendek'te  Huzur Operasyonu

Hendek Gündemi

Hendek'te Huzur Operasyonu

Profesör Cerrahoğlu dualarla anıldı

Hendek Gündemi

Profesör Cerrahoğlu dualarla anıldı