HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
VATANDAŞ MOBİL MUHTARLIKTA YANAN PROJEKTÖRLERDEN RAHATSIZ
Son Güncelleme: 03.02.2025 15:45
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 953
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Kaçak elektrik kullanımıyla gündeme gelen, daha sonra resmi yollarla elektrik bağlanan mobil muhtarlık binasının projektörleri, çevredeki evleri rahatsız ediyor.

Mobil muhtarlık binasının önünde ve arkasında bulunan projektörler, sabaha kadar yanıyor. Sabaha kadar yanan arka kısımdaki projektörler, mobil muhtarlık aracının karşısındaki evleri rahatsız ediyor.

Mobil muhtarlık aracını kullanan Köprübaşı mahalle muhtarı, vatandaşın rahatsızlık duyduğunu bildiği halde, arka kısımdaki projektörleri yakmaya devam ediyor. Arka tarafta yanan projektörler, evlerin camına vurarak, ev halkını rahatsız ediyor.

Mobil muhtarlık aracının projektörlerinden rahatsız olan vatandaşlar, projektörlerin sabaha kadar yanmasının hem devlet bütçesine, hem de çevreye zarar verdiğini söyleyerek, yetkililerden sorunun çözümünü istiyor.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#5436 Kadir - 2025-02-03 16:12:16
Dere kenarında dolap döndüremeyenler şikayet ediyor herhalde. Yinede en azından arka tarafa bakanlara ayar yapılabilir.
Hendek'te o okullar iki gün tatil

Hendek Gündemi

Hendek'te o okullar iki gün tatil

ECZACI ERTUNÇ ÖZGÜÇ'ÜN BABA ACISI

Hendek Gündemi

ECZACI ERTUNÇ ÖZGÜÇ'ÜN BABA ACISI

Eski Muhtar Civelek vefat etti

Hendek Gündemi

Eski Muhtar Civelek vefat etti

Hendek'te taşımalı sisteme kar tatili

Hendek Gündemi

Hendek'te taşımalı sisteme kar tatili

Okullar 7 Şubat Cuma günü  tatil

Hendek Gündemi

Okullar 7 Şubat Cuma günü tatil

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane