HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Ülkü Ocaklarından Askıda Ekmek Kampanyasına Tam Destek
Son Güncelleme: 19.07.2024 05:01
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 3733
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz Hendek’te Yardımlaşma duygusunu ve Türk gelenek ve adetlerin yaşatılması amacıyla başlatılan Askıda Ekmek Kampanyasına katılarak destek verdiler.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu “MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyasını Hendek’te de başladık.  Tüm hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı bu kampanya özelinde, birliğe ve beraberliğe davet ediyorum” dedi.

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz da Yardımlaşma duygusunu ve Türk gelenek ve adetlerin yaşatılmasına dikkat çekerek “Komşusu açken tok yatan bizden değildir anlayışı doğrultusunda, liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla 'Askıda Ekmek' projesini Hendek’te başlattık. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Hendek İlçe Teşkilatı olarak ekmek fırınlarına giderek, kendimize aldığımız ekmeğin yanında bir ekmek de askıya bırakarak kampanyamızın yayılmasını sağlayacağız. Bu noktada tüm Hendekli hemşerilerimizin dayanışma duygusuyla kampanyamıza destek vermesini rica ederim" dedi.

Hendek’te Has ekmek, Karagöz ekmek, Somuncu Baba ve Tazimler Ekmek Askıda Ekmek Kampanyasını yapan Fırınlar.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#3756 SERCAN BAŞKAN - 2020-10-21 10:44:22
yiğit muhtaç olmuş kuru soğana bilmem söylesem mi söylemesem mi? Bu gelenek zaten bazı şehirlerimizde devam ediyordu. Devlet Bahçeli de tescil etmiş oldu. Allah Razı Olsun. yaptığı en güzel şey.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı