HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Türk Eğitim-Sen, Emekli Öğretmenlere Yemek Verdi
Son Güncelleme: 18.07.2024 10:08
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1682
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Uludere Balık Restauranta düzenlenen yemeğe Sakarya Türk Eğitim Sendikası Başkanı Mehmet Düzlü, yönetim kurulu ile Hendek İlçe Yönetim Kurulu ve bu yıl Emekli olan Öğretmenlerle eşleri katıldı.

Yemekte açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Kutluay Benli  “bu yıl üyemiz olan 5 arkadaşımız emekli oldu. Yıllardır büyük bir gayretle çalışarak Emekli olan tüm ağabeylerimize hem bir öğretmen hem de sendika temsilcisi olarak teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız ilhamla görevimizi en iyi bir şekilde sürdürmeye bizler devam edeceğiz. Onlar emekli olsalar bile her zaman başımızın tacı olacaklar ve  sendika olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Mehmet Düzlü ise yaptığı konuşmada, bu geceyi hazırlayan İlçe Başkanlığına teşekkür ederek Ülkemizde yaşanan son olaylardan sonra Eğitimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük dedi.

 Düzlü, “Cumhuriyete bağlı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canını verecek olan nesilleri yetiştirecek olan öğretmenler e her zaman ihtiyaç vardır. Bu anlamda sendika olarak biz sadece 5 üyemizi kaybetmiyoruz aynı zamanda bu değerleri yıllarca öğrencilerine anlatan ve bu vatana bağlı insanlar yetiştiren 5 Eğitim aşığını kaybediyoruz. Bu anlamda üzüntülüyüz.  Meslek hayatları boyunca  değerlerinden, duruşlarından asla taviz vermeyen arkadaşlarıma bundan sonra ki hayatlarında eşleri ve çocuklarıyla  sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik geçirmelerini diliyorum. Sakarya’da Türk Eğitim-Sendikasının her zaman kapılarının onlara açık olduğunu söyledi.

Daha sonra emekli olan Abdülhamid Sağır, Yunus Yazıcı ve Muhterem Bak'a  eğitim ve öğretime yapmış oldukları katkıdan dolayı plaket ve hediye takdim edildi.

Emekli olan öğretmenlerde bu geceyi düzenleyen ve kendilerini unutmayan Hendek Türk Eğitim Sendikasına teşekkür ettiler ve bu sendikada üye olmaktan gurur duyduklarını söylediler.

Geceye katılamayan Halim Türk ve Fikret Aktüy’e de teşekkür edildi.

Düzenlenen program sohbet ve ikramlarla sona erdi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yeşilyurt Beldespor Başkanı Başer'den, Hendekspor'a tepki

Hendek Gündemi

Yeşilyurt Beldespor Başkanı Başer'den, Hendekspor'a tepki

Hendek’te Çarşamba günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Çarşamba günü Nöbetçi Eczane

Selim Meraklı Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı oldu

Hendek Gündemi

Selim Meraklı Hendek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı oldu

Öz, İl Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Hendek Gündemi

Öz, İl Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Hendek’te Perşembe günü Nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Perşembe günü Nöbetçi eczane

ŞAKİR ALİMOĞLU ANMA GECESİ YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ

Hendek Gündemi

ŞAKİR ALİMOĞLU ANMA GECESİ YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİ