HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Sofu’ya çifte standart mı uygulanıyor?
Son Güncelleme: 18.07.2024 19:35
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2880
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

 

Hendek Belediye Meclisi 6 Ocak 2011 tarihinde aldığı 5 nolu kararla ilçe merkezi ve girişlerinde bulunan inşaat malzemesi, kum, tuğla ve diğer malzemeleri satan işletmelerin Akova Mahallesinde bulunan alana taşınmasına karar vermişti.

Ali İnci’nin belediye başkanı olduğu dönemde alınan bu karar, “Şehir içinde görüntü ve çevre kirliliğine neden olan iş kollarının şehrin dışında ki müsait alanlara taşınması” şeklinde duyurulmuştu.

Kararın meclisten geçmesi ardından şehir içinde bulunan kum, tuğla, mıcır diğer malzemeleri satan inşaat firmaları şehir merkezinden taşınmıştı. Kararın üzerinden 9 yıl geçmesine rağmen AK Parti’de 7 yıl ilçe başkanlığı yapan ve son seçimde belediye başkan adayı Ali Kemal Sofu’nun bu kurala uymaması ilçede tepkilere neden oluyor.

Kemaliye Mahallesi Atatürk Parkı altında faaliyetlerine devam eden Sofu’nun 9 yıl önce alınan ve tüm firmalar tarafından uyulan kurala neden uymadığı, Hendek Belediyesinin Ali Kemal Sofu’nun işyerine neden meclis kararına rağmen izin verdiği bilinmiyor.

Mahalle sakinleri ve vatandaşlar durumdan büyük rahatsızlık duyarken, özellikle bu işi yapan işletme sahipleri her fırsatta tepkisini dile getiriyor

İnşaat malzemeleri satan işletme sahipleri duruma isyan ederken, uygulanan çifte standarttın son bulmasını istedi.

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı