HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
SCK Yönetimi Hendek Belediyesi ile yaşananlara açıklık getirdi
Son Güncelleme: 14.09.2024 22:04
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 3601
Yorum: 1
Yazı Boyutu: - - -
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

YALAN VE ALGI YAPILIYOR
SCK Kauçuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hendek Belediyesi ile yaşananlara açıklık getirdi.
SCK Kauçuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yaptığı açıklamada "Sakarya'da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve ticaret yaptığımız firmalarımız var bunlardan  bir tanesi olan  SCK Kauçuk San. ve Tic. LTD. ŞTİ. olarak son zamanlarda ticaretin siyasete kurban edilmesi vesilesiyle ticari olarak yıpranmış bulunmaktayız. 2024 yılının Ocak ayında Hendek Belediyesi tarafından aranarak 10 bin metrekarelik taş döşeme işi için şirketimizden fiyat teklifi istendi. Tekliflerimizi verdikten sonra biraz daha fiyatta iyileştirme istediler. Anlaşmamızın ardından 15 kişilik bir ekip yolladık ve çeşitli mahallelerde gece gündüz yağmur çamur demeden çalışmaya başladı. Yine bu süre içinde kepçe ve kamyonlarımı da gelen ihtiyaç talepleri doğrultusunda iki ay süreyle kiraladım. Kiralamış olduğum kamyonlardan bir tanesi Hendek Yenimahalle'de kaza yaptı, bu da Hendek basınında zaten haber oldu. Taş döşeme işleri bir yandan devam ederken Kargalı Hanbaba Mahallesi Muhtarlık binasının yanından alt yapısıyla birlikte oyun parkı kurduk. Belediye şantiyesinde arızalardan dolayı üretim durmasıyla birlikte bir süre sonra belediyeden alt yapı ve taş malzeme gelmemeye başladı. Bu kez bunlarla ilgilide bizden fiyat teklifi istendi. Teklifimizin kabul edilmesinin ardından belediye personelinin kontrolünde onların söyledikleri bir kantarda tartarak malzeme teminine gittik. Yaptığımız tüm işler belediye personellerinin kontrol ve yönlendirilmesiyle gerçekleşti. Bizim yapmış olduğumuz tüm işlerinde teslim tutanağında belediye personellerinin imzaları var. Hatta asansörlerin tamiri için bir gün 1,5 milyon lira olarak fiyat teklifi verildiğine kulak misafiri olmamın ardından tavsiye ettiğim bir firma tüm sistem ve kameraları 400 bin+KDV'ye garantili olarak yaptırdık. CNR asansör adlı firmaya ödemeyi ben yaptım ancak o paramı bile belediyeden alamadım.. Muhasebe işlerine bakan Başkan Yardımcısı Adem Dilaveroğlu'na faturamı kesip ödeme almam gerektiğini söyledim. Dedikleri yere faturayı kestim. Yaptığımız işlerin karşılığında o dönem bir kısım nakit ve TÜRKAY'a ait bir çek verildi. Firmamız ticaret yapıyor. Bunu aldık, nakit ihtiyacımızı gidermek için faktöringe teslim ettim. O dönemki belediye başkanı Turgut Babaoğlu ile hiç bir samimiyetim ve tanışıklığım yoktur.

31 Mart yerel seçimlerini ardından sonra yaptığım işlerin faturası kestirilmedi, faturalarım ödenmedi.Hatta asansör için kesmiş olduğum faturam yeni yönetim tarafından kabul edilmedi. Tüm alacaklarım için defalarca belediyeyi aradım. Belediye Avukatı Hasan Serdar Baykal'la görüşmemde benden zaman istedi. Çekleri de ödemediler, zaten geri dönüşte olmadı. Yeni Başkan İrfan Püsküllü ile faktöring şirketinin avukatına ait cep telefonundan bir görüşme yapmamızın ardından Fen İşleri Müdürü Kamil Menteş ve TÜRKAY yetkilisi Osman Semiz ile belediye de görüştük. Yaptığım tüm işleri fotoğraflarıyla birlikte gösterdim. Teslim tutanakları, fotoğraflar, kantar fişleri, teklif ve anlaşmamız hepsini ilettim. Bizi yine ne arayan ne de soran oldu. Hendek Belediyesinden aldığım 600 bin liralık çeki faktöringe ödeme yaparak geri aldım. Onu da avukata teslim ettik.  Biz işimizin ve ekmeğimizin peşindeyken tüm süreçleri şeffaf ve iyi niyetle götürme çabasındayken Hendek Belediyesi yetkilileri Osman Semiz ve Avukat Hasan Serdar Baykal, ödeme içi icra yolundan başka bir yol olmadığını söylediler. Bırakın para kazanmayı mağdur edildik, sahte faturacı olduk firmamız karalandı. Belediye Başkanı açıklamalarında sanki biz illegal bir iş yapmışız gibi algı yaratarak, ulaşmaya çalıştığı her neyse bizi ona alet etti.

Biz devletimize vergi ödeyen, istihdam sağlayan, yıllardır üreten köklü bir firmayız. Bu şehirde ticaret yapan bir şirketiz. Kimse bize iftira atamaz, bizle alay edemez. Bizi kurduğunuz siyaset arenasından uzak tutsunlar, Sakarya'nın evladı olan bu şirkete çamur atmayı bıraksınlar. Ben iş yaptım, yardımcı oldum ve alacaklıyım. Parasını benim ödediğim o asansörleri de sökeceğim, malımı geri alacağım. İrfan Püsküllü ve Osman Semiz'in bunları ödemek ya da hakikaten tespit yapmak gibi dertlerinin olmadığını gördük. Firmamız hesaplaşmaya alet edilecek bir firma değildir. Şirketimize karşı yapılan tüm saldırılar karşısında Türk Ticaret Kanunu uyarınca tüm yasal haklarımızı saklı tutuyoruz.

SCK KAUÇUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. " ifadeleri yer aldı 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Ak parti neferi
#6393 Ak parti neferi - 2024-09-14 22:04:02
Bu adamlar hiç belediyenin kapısından geçmemişti görüşmemişlerdi adama asansör yaptırılmış parası ödenmemiş nolur anlamadık

Önerilen Haberler

Hendek’te araç şarampole yuvarlandı

Hendek Gündemi

Hendek’te araç şarampole yuvarlandı

Hendek’te Almanca Bilen Personel Aranıyor

Hendek Gündemi

Hendek’te Almanca Bilen Personel Aranıyor

Korkutan yangın

Hendek Gündemi

Korkutan yangın

HENDEK BELEDİYESİ İŞYERLERİNİN KİRALAMA İHALESİ YAPILDI

Hendek Gündemi

HENDEK BELEDİYESİ İŞYERLERİNİN KİRALAMA İHALESİ YAPILDI

HENDEK’TE YENİ MR CİHAZI HİZMETE BAŞLADI

Hendek Gündemi

HENDEK’TE YENİ MR CİHAZI HİZMETE BAŞLADI

Yüksekten düşerek yaralandı

Hendek Gündemi

Yüksekten düşerek yaralandı