HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
PSB Anatolia, 30 bine yakın misafiri ağırladı
Son Güncelleme: 18.07.2024 22:29
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 707
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

 

Dünya genelindeki süs bitkisi ve peyzaj alanındaki üretimin 3’te 1’ini gerçekleştiren Sakarya, Büyükşehir desteğiyle gerçekleştirilen PSB Anatolia ile dünyayı misafir etti. Yaklaşık 200 sektör temsilcisinin birbirinden farklı ürünlerini sergilediği fuar, Türkiye’nin açık havada yapılan en büyük peyzaj fuarı oldu.

 

PSB Anatolia, sektörde dünyanın merkezi oldu

Ayrıca Türkiye’deki birçok üniversitede öğrenim gören “peyzaj ve süs bitkisi” alanı öğrencisi, fuarda yapılan yarışma ve uygulanmalarla önemli bir tecrübe yaşadı. Türkiye’nin dört bir yanında yetişen, farklı iklimlere ait yüzlerce çeşit süs bitkisi ve peyzaj ürününü sergilendiği PSB Anatolia, sektörün dünyadaki merkezi oldu. 8 ile 11 Eylül tarihlerini kapsayan fuar, Türkiye ve dünyadan 29 bin 500 ziyaretçiyi misafir etti.

 

“Kapılarımızı dünyaya açtık, her zaman bekleriz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, fuara gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Tarımsal üretim, süs bitkiciliği ve peyzaj alanında Sakaryamızı dünyanın gözbebeği yapmayı arzu ediyoruz. Mümbit topraklarımız, iklim yapımız, doğal cennet olan arazilerimizi en iyi şekilde değerlendireceğiz. Allah’ın Sakarya’ya verdiği bu güzel nimetleri kullanıyor, en güzel ürünleri yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu noktada dünyadaki üretiminin 3’te 1’ini gerçekleştirdiğimiz süs bitkiciliği alanında gerçekleştirdiğimiz PSB Anatolia, uluslararası alanda sembol oldu. İlgi gösteren, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Kapılarımızı bu ve birçok alanda dünyaya açtık, devam edeceğiz. Her zaman bekleriz” dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı