HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Otizm Farkındalık Gününde Buluştular
Son Güncelleme: 18.07.2024 08:40
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 2487
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Kupa Yemek salonunda 2 Nisan Otizm Farkındalık günü nedeniyle verilen kahvaltıya Özel Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi Kurucusu Hilal Yanık Bahadır, İdareciler, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Otizm’li çocukların gönüllerince vakit geçirdiği Kahvaltı programında Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Hilal Yanık Bahadır ve Öğretmenler çocuklarla yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı ailelere teşekkür ettiler.

Otizm bir engel değil bir farklılıktır

Özel Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi Kurucusu Hilal Yanık Bahadır “ Otizm bir engel değil sadece farklılıktır. Bunu her zaman dile getiriyoruz. Otizmde bilimsel dayanakları kuvvetli olan ve erken yaşlarda sunulan eğitsel desteklerle, otizmi olan bireylerde önemli gelişmeler sağlanabilmektedir. Dolayısıyla, bu bireylere yönelik eğitimsel çalışmaların yaygınlaştırılması ve etkili bir şekilde sunulabilmesi için dünya çapında pek çok girişim söz konusudur. Bu girişimlerden bir tanesi de, Otistik Spektrum Bozukluğu (OSB) konusunda farkındalık yaratmak, sorunları gündeme getirmek, çalışmaları teşvik etmek ve özellikle erken eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla, Birleşmiş Milletler tarafından iki Nisan gününün “Dünya Otizm Farkındalık Günü”  olarak kabul edilmiş olmasıdır. Her yıl dünya çapında bu kapsamda çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Bizlerde Rehabilitasyon merkezi olarak öğrencilerimiz ve aileler ile birlikte Otizm Farkındalık gününü bir arada kutlamayı istedik. Programımıza katılan ailelere teşekkür ederim “ diyerek 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününü kutladı.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı