HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Kursiyerler sertifikalarını aldı
Son Güncelleme: 18.07.2024 15:44
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1275
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Toplumsal bir hizmet

Eğitimi tamamlayan 13 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törene katılan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, cenaze hizmetlerinin tamamen kişinin rızası ile olduğunu belirterek “ Eğitime katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bölgesel olarak eksiklerin giderilmesinde destek olunacağına inanıyorum. Bu iş toplumsal bir hizmettir “ diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  

13 kursiyer sertifika aldı

Hendek Belediyesi BEL-İŞ Merkezi’nde verilen Cenaze Yıkama kursuna 13 kursiyer katılarak sertifikalarını aldı. Hendek Belediyesi Defin Hizmetleri Sorumlusu Abdullah Pehlivan tarafından 32 saatlik eğitimde cenaze yıkamadan, defin işlemlerine kadar yapılması gerekenler hakkında teorik ve uygulamalı olarak cenazelere de götürülüp bilgiler verildi.

Kursiyerler eğitim boyunca, cenaze ile ilgili temel kavramlar, cenazenin yıkanması, kefenlenmesi, dualar ve defin işlemleri ile ilgili teorik bilgilerin yanında, manken üzerinde de uygulamalı olarak eğitim aldı.

 

 

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı