HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Kavakçi, destek turunda
Son Güncelleme: 19.07.2024 21:31
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1541
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:

AK Parti Hendek İlçe Başkan Adayı Ahmet Kavakçı, sivil toplum kuruluşlarını ve AK Partili siyasileri ziyaret ederek destek istiyor.

AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ahmet Kavakçı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yarıcı ile birlikte Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Yaşar Demirel’i, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan’ı ve AK Parti Meclis Üyesi İşadamı Mehmet Durak’ı ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti kurulduğu günden bu yana çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten Kavakçı, “ Bu süreçte değerli arkadaşlarımızla önemli çalışmalar yaptık. Edindiğim tecrübe ve birikimlerimle bir başka kulvardan partime hizmet etmek için Hendek İlçe Başkanlığına aday oldum. AK Parti kurulduğu  günden  itibaren de   partimizin  başarısı için ekip olarak arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ettik ve bundan sonra da devam edeceğiz. İleri demokrasinin Türkiye’ye yerleşmesi için var gücüyle çalışan AK Parti’nin bu vizyon ve misyonuyla yaptığı hamlelerin genelden yerele, köyden kente kadar yerleşmesi için ileriye doğru yaptığı koşuda, bu bayrak yarışında bende varım”dedi. 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Albayrakoğlu’ndan yeni yıl mesajı

Hendek Gündemi

Albayrakoğlu’ndan yeni yıl mesajı

NET Metal'den yeni yıl mesajı

Hendek Gündemi

NET Metal'den yeni yıl mesajı

Kaya'dan yeni yıl mesajı

Hendek Gündemi

Kaya'dan yeni yıl mesajı

Gürbüz'den yeni yıl mesajı

Hendek Gündemi

Gürbüz'den yeni yıl mesajı

Cihan Isı ve Tesisat sistemlerinden yeni yıl mesajı

Hendek Gündemi

Cihan Isı ve Tesisat sistemlerinden yeni yıl mesajı

Mimar Ali Kutlu'dan yeni yıl mesajı

Hendek Gündemi

Mimar Ali Kutlu'dan yeni yıl mesajı