HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Kadın Çalışanlarımız En Büyük Gücümüz
Son Güncelleme: 19.07.2024 01:44
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 535
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

BAYRAKTEPE’DE AĞIRLADI

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediyesinde ve belediyenin iştiraki olan TÜRKAY A.Ş’de görev yapan kadın personelleri, Bayraktepe Tesislerinde kahvaltı programında misafir etti. Etkinliğe Başkan Turgut Babaoğlu’nun eşi Esra Babaoğlu hanımefendinin yanı sıra, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Meclis Üyesi Nigar Görüm ve MHP Hendek İlçe Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz katıldı.

 

KADIN PERSONELLERİ MUTLU ETTİ

Kadın personellere özel olarak düzenlenen kahvaltı programında, personellerle sohbet ederek birlikte çalışmaktan ve başarılı işlere imza atmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Babaoğlu, “Sizlerle beraber çalışmak, bir arada olmak benim için gururdur. Sizlerden çok memnunuz. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerine yer verdi.

 

KADINLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI

“Kadının olduğu her yerde başarı olur” diyen Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu, “Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, sergiledikleri fedakârlık ve hoşgörüyle her şeyin iyisine layık olan kadınlarımız bir gün değil her zaman baş tacıdır. Kadına yönelik her türlü şiddetin olmadığı adil bir yaşam diliyorum. Toplumda kadınlarımızın hak ettikleri yeri almaları konusunda yapılan çalışmaları her zaman destekliyoruz. Daima yanınızdayız” ifadelerine yer verdi.

 

Kahvaltı programı sonrasında personellere çiçek takdim edildi. Kadın personeller ise bu güzel jest nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı