Jimnastik'te Kupa Hendek'te
Kategori: Spor
Tarih:
Okunma: 723
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 11.05.2024 22:04

Sakarya Artistik Jimnastik Okul Spor yarışmalarında dereceler alan Hendek Jimnastik Kulübünün minik sporcuları kupalarıyla birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Başkan İrfan Püsküllü Sakarya geneli takım halinde 1’ncilik kupasını ve diğer klasmanlarda 4 toplamda 5 kupa 7 Altın 3 Gümüş ve 4 Bronz Madalya kazanan sporcuları, antrenörlerini ve ailelerini makamında misafir etti.

SAKARYA GENELİ TOPLAMDA 5 KUPA

Sakarya geneli düzenlenen Sakarya Artistik Jimnastik Okul Sporu yarışmalarında takım halinde 1’ncilik kupasını ve diğer klasmanlarda da 4 toplamda 5 kupa ve 14 madalya ile dönen Hendek Jimnastik Kulübünün minik sporcuları kupalarıyla birlikte ilk olarak Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret ettiler. Sporcular ve aileleriyle birlikte bir süre sohbet eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, genç jimnastikçilerin bu önemli başarısından dolayı gurur duyduğunu belirtti. Onların gösterdiği azim ve çalışma disiplininin hem bireysel hem de takım olarak elde ettikleri başarıların temelini oluşturduğunu vurguladı. Ayrıca, genç sporcuların gelecekteki başarılarını desteklemek için Hendek Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

BAŞKAN İRFAN PÜSKÜLLÜ: TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Minik sporcuları makamında misafir eden Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü sözlerine şöyle devam etti; “Sakarya geneli takım halinde 1’ncilik ve diğer klasmanlarda 4, toplamda ise 5 kupa 14 madalya kazanarak bizleri gururlandırdılar. Minik sporcularımızın yarışmalarında elde ettikleri bu başarı takdire şayan. Takım olarak kazandıkları birincilik kupasıyla birlikte diğer klasmanlarda da dört farklı kupa kazanarak toplamda beş kupayı müzelerine götürdüler. Bu azimli çalışmalarından ötürü öncelikle Belediyemiz antrenörü Ali Yıldırtan hocamızı Hendek Jimnastik Kulübü ekibini ve sporcularımızın ailelerini bir kez daha tebrik ediyorum. Bu başarı bizlere sporu ve spor kulüplerimizi desteklemenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Gençlerin spora ve sağlıklı yaşama olan ilgisini artırmak adına da bu başarı önemli bir adım oldu. Tebrikler çocuklar” diye konuştu.

YARIŞMALARA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEK TEK TEBRİK EDİYORUM

Hendek Jimnastik Kulübü Kurucusu ve Baş Antrenörü Ali Yıldırtan “Heyecanlarına Rağmen Çalışmalarımızın Karşılığını En Güzel Şekilde Hediye Ettiler Bize. Hakem Heyetinden, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü İdarecilerinden, Diğer Kulüp Temsilcilerinden Ve İzlemeye Gelen Velilerden Aldığımız Övgüler De Bizi Ayrıca Gururlandırdı. Bu Yarışmalarda Gördük Ki, 2018 Yılında Kurduğumuz Kulübümüz 6 Yıl Gibi Bir Sürede Hem Toplam Öğrenci Sayısı İle Hem De Yarışmalarda Elde Ettiğimiz Başarılarla Sakarya’nın En Büyük Cimnastik Kulübü Olmuşuz.

İşini Severek Yapan Tüm Eğitmenlerimize De Teşekkür Ediyorum. Yaptığımız İşte Doğru Yolda Olduğumuzun Göstergesi Olan Bu Sonuçlardan Sonra Kurmayı Planladığımız "Beden Ve Sanat Akademisi" İçin Doğru Zamanın Geldiğine Daha Fazla Motive Olduk.

Eğitimcilikte 19 Yıl Tecrübe Ve Ciddi Akademik Alt Yapı İle Hazırladığımız, Bir Çoğunuzun Da Merakla Beklediği "Beden Ve Sanat Akademisi"ni Açmak Üzere Çalışmalara Başladığımızın Haberini De Buradan Önce Hendek Jimnastik Kulübü Ailesine Ve Hendek Halkına Duyurmuş Olalım. İçinde Yaşamakta Olduğumuz Şehrimize Değer Katmak, Gelecek Nesillerimizi En İyi Şekilde Yetiştirmek Üzere Açılacak Olan Beden Ve Sanat Akademisi İle;

Özenle Seçilecek Alanında Uzman Hocalar Ve Eğitim Alanlarını Oluşturdukça Branş Sayısı Artacak Bireysel Ve Takım Spor Branşlarında, Sanat Atölyelerinde, Dil Ve Bilim Sınıflarında Kurumlar Arası İş Birlikleri İle Çocuklarımızın Okul Dışı Serbest Zamanlarında Onları Çağımızın Tehlikelerinden (Telefon-Tablet- Sanal Oyunlar- Sosyal Medya Bağımlılığı- Kötü Alışkanlık Ve Kötü Arkadaşlıklar) Uzak Tutarak Yeteneklerini Keşfedebilecekleri Alanlar Oluşturmak, Geleceğe Daha Donanımlı Hazırlanmalarını Sağlamak İstiyoruz.

Çalışmalarımızı Destekleyen Başta Değerli Velilerimize, İş Birliği İçerisinde Çalışacağımız; Belediye Başkanımız Sayın İrfan Püsküllü Bey'e, İlçe Milli Eğitim- Halk Eğitim Müdürlüğü Ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesine de Ayrıca Teşekkür Ediyorum” dedi.

SAKARYA GENELİ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER;

Noksel İlk Okulu Erkekler Kategorisi Minik B 1’nciler

Kaan Türker Duran, Toprak Ateş, Mert Ali Üstüncan

 Noksel İlk Okulu Erkek  Minik A Kategorisi  1’nciler

Ömer Duman

Ziya Gökalp Ortaokulu Yıldız Kız 1.’ler

Ece Özdemir, Emine Ela Ak

 Ziya Gökalp Ortaokulu Küçük Kız 2’ciler

Zeynep Deva Sunman, Sude Çambudak, Zeynep Nisa Er

Hendek Özel İmge Okulları Kızlar Minik A Kategorisi 4’ncüler

Mehlika Çakmak, Beren İsbulan, Miray Şura Uçar, Ecrin Gedikoglu

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

1954 Hendekspor Namağlup Şampiyon

Spor

1954 Hendekspor Namağlup Şampiyon

Rasimpaşaspor’dan dört dörtlük galibiyet

Spor

Rasimpaşaspor’dan dört dörtlük galibiyet

Hendekspor Ligde Kaldı Forvet Okan Stadyumu Terk Etti

Spor

Hendekspor Ligde Kaldı Forvet Okan Stadyumu Terk Etti

Muay Thai’de Hendekli Antrenöre Milli Görev

Spor

Muay Thai’de Hendekli Antrenöre Milli Görev

Rasimpaşaspor gol oldu yağdı

Spor

Rasimpaşaspor gol oldu yağdı

Hendekspor Yalova Deplasmanından bir puanla dönüyor

Spor

Hendekspor Yalova Deplasmanından bir puanla dönüyor