Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Mahmut ve Halit İnci’nin Yengeleri, Nevzat Şeker, Kâmil Duygu, Sabahattin Nalbant, Metin Elliiki ve İşadamı Özcan Nalbant’ın Kayınvalidesi, Mehmet İnci’nin Eşi Emine İnci Dualarla ebediyete uğurlandı.
İnci’nin Hendek Yenimahalle’de bulunan hanesinde pandemi kuralları nezaretinde kılınan cenaze namazına 22 ve 23. Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, 25. Dönem Sakarya Milletvekili ve Ak Parti Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, önceki dönem Hendek Belediye Başkanı ve Ak Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Püsküllü, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, İşadamları, Esnaflar ve İnci Ailesinin yakınları katıldı.
Hanesinde Ailesi ve yakınlarından helallik alınmasının ardından Emine İnci Hendek Aile kabristanlığında Dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
İnci Son Yolculuğuna Uğurlandı
Son Güncelleme: 19.07.2024 04:12
Son Güncelleme: 19.07.2024 04:12
Yorumlar
Önerilen Haberler
Hendek Gündemi
Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu Sakarya Teşkilatıyla Kahvaltıda Buluştu
Hendek Gündemi
Turkcell İletişim Merkezi Demsan’dan Öğrencilere Unutulmaz Karne Hediyesi
