HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Inci muhtarlarla bir araya geldi
Son Güncelleme: 18.07.2024 02:42
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1064
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Her ay düzenli olarak yapılan ve köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı aylık muhtarlar toplantısı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci\'nin ev sahipliğinde Hendek Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan muhtarlar adına söz alarak,  sorunlarını dile getirerek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan İnci toplantıda yaptığı konuşmasında, \" Yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Hendek’imizi planlı programlı bir şekilde hep birlikte belirli bir yere getirdik. İnşallah sizlerle birlikte önümüzdeki dönemde de köylerimiz ile ilgili yoğun çalışmalar yapacağız. Nuriye Köyümüze doğalgazı götürdük. İlçemizde de doğalgaz gitmeyen ev kalmadı. İnşallah yakın köylerimiz başta olmak üzere köylerimize de dogalgaz için çalışacağız ve doğalgaz verilmeyen köy kalmayacak inşallah “ Diyerek, projelerden bahsetti. 

Başkan İnci “ Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz projelerin neredeyse tamamını bitirdik. Hendek\'in her yerinde çalışmalarımız gece gündüz demeden devam ediyor. Hendek Rasim Paşa Merkez Camimizin inşaatı devam ediyor. Güreş Eğitim Merkezi ve belediye garajımızı tamamladık, 1500 kişilik kapalı spor salonu tamamlandı. 35.000 kişilik stadyum, 100 yataklı hastane inşaatı da devam ediyor. Bizler Hendek\'imizi ne kadar güzel yerlere getirirsek, ne kadar güzel hizmetler yaparsak, gelecek nesillere de güzel emanetler bırakırız. El birliği ile çalışmaya devam edeceğiz\" Dedi.

Toplantı muhtarlara verilen yemekle sona erdi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Bayraktar, Büyükşehir'e su kesintisi çağrısı yaptı

Hendek Gündemi

Bayraktar, Büyükşehir'e su kesintisi çağrısı yaptı

HÜDAVERDİ BAHADIR VE EKİBİ YENİDEN REFAH PARTİSİNDE

Hendek Gündemi

HÜDAVERDİ BAHADIR VE EKİBİ YENİDEN REFAH PARTİSİNDE

Hendek'te Salı günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Salı günü nöbetçi eczane

Uzun; Hendek’in Su Sorunu Ortak Akılla Çözülmelidir

Hendek Gündemi

Uzun; Hendek’in Su Sorunu Ortak Akılla Çözülmelidir

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

MHP İlçe Başkanı Namlı ve ekibinden ziyaretler

Hendek Gündemi

MHP İlçe Başkanı Namlı ve ekibinden ziyaretler