HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek'te mavi melekler boş durmuyor
Son Güncelleme: 17.07.2024 16:30
Kategori: Eğitim
Tarih:
Okunma: 1503
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek Özel Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi öğrencileri boş durmuyor. Rehabilitasyon merkezi çalışanları ve Öğrencileri daha önceki topladıkları Mavi kapaklarla aldıkları tekerlekli sandalyenin ardından ikinci kez topladıkları mavi kapaklar ile Tekerlekli sandalye aldılar.

 

Hendek Özel Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon öğrencileri topladıkları mavi kapakları Hendek Belediyesi Engelli Koordinasyon merkezine teslim ettiler. Hendek Belediyesi Engelli Koordinasyon merkezi amiri Abdullah Pehlivan teslim aldığı kapakların ardından 1 adet Manuel Tekerlekli sandalyeyi Rehabilitasyon merkezine teslim etti.

Rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin mavi kapak kampanyasında toplayarak aldıkları Manuel tekerlekli sandalye öğrencileri bir hayli mutlu ederken Hendek Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi amiri Abdullah Pehlivan’a teşekkür ettiler.

 

Hendek Özel Gelişimsel Yaklaşım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hilal Yanık Bahadır “Öğrencilerimiz kendi aralarında başlattığı mavi kapak kampanyasında kısa sürede bir çok kapak toplayarak Manuel Tekerlekli sandalyeye kavuştular. Öğrencilerimizin böylesine güzel ve anlamlı bir kampanyada büyük bir zevkle kısa sürede tamamlayarak kampanyada hedeflerine ulaştılar. Engelli Koordinasyon merkezi amirine teşekkür ederim”dedi.

Hendek Belediyesi Engelli Koordinasyon merkezi Amiri Abdullah Pehlivan 200 kilogram üzerinde kapak toplayan öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
İmge Okulları Müdürü Muhittin Mutlu'nun 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Eğitim

İmge Okulları Müdürü Muhittin Mutlu'nun 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Haberi Oku

31452 0
Eğitim Fakültesi Öğrencileri Keplerini Fırlattı

Eğitim

Eğitim Fakültesi Öğrencileri Keplerini Fırlattı

Haberi Oku

27342 0
Lise öğrencilerine üniversite ve kariyer tavsiyeleri

Eğitim

Lise öğrencilerine üniversite ve kariyer tavsiyeleri

Haberi Oku

19758 0
SUBU HENDEK MYO “KARİYER ZİRVESİ24” ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Eğitim

SUBU HENDEK MYO “KARİYER ZİRVESİ24” ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Haberi Oku

19221 0
Noksel İlköğretim Okulu 4-G Öğrencilerinden Muhteşem Final

Eğitim

Noksel İlköğretim Okulu 4-G Öğrencilerinden Muhteşem Final

Haberi Oku

18785 0
Devlet Bahçeli Fen Lisesi’nden Renkli Final

Eğitim

Devlet Bahçeli Fen Lisesi’nden Renkli Final