Hendek'te trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüye polis ekipleri göz açtırmadı. Dün akşam saatlerinde Yeni Mahalle’nin yoğun kavşaklarından birinde aracıyla drift yapan sürücü, Trafik Polislerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalandı.
Edinilen bilgilere göre sürücü, kavşak etrafında aracıyla defalarca dönerek hem kendi canını hem de trafikteki diğer sürücü ve yayaların güvenliğini tehlikeye attı. O anlar çevredeki vatandaşların da tepkisine neden oldu.
Yapılan incelemelerin ardından sürücüye yaklaşık 140 bin TL trafik cezası uygulanırken, sürücü belgesine 60 gün süreyle el konuldu. Ayrıca araç da 60 gün süreyle otoparka çekildi.
Trafik ekipleri, özellikle yoğun bölgelerde yapılan drift ve benzeri tehlikeli hareketlerin ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekerek vatandaşlara trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.
Hendek’te Drift Yapan Sürücüye Ceza
Son Güncelleme: 12.05.2026 14:51
Son Güncelleme: 12.05.2026 14:51
Yorumlar
Önerilen Haberler
