HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek’te 3. Kadın dayanışması etkinliği düzenlendi
Son Güncelleme: 20.07.2024 03:54
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 457
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Stantları tek tek dolaşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Emeklerine sevgilerini katarak çalışan ve üreten tüm kadınlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

BELEDİYE ÖNÜNDE

Aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen Hendekli ev hanımları, Melek Nişancı Huzurevi Kadın sakinleri ve Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumundaki kadınlar tarafından el emeği göz nuru ile ürettikleri el işi ürünler Hendek Belediyesi'nin destekleriyle Muammer Sencer Caddesi (Belediye önü) Kadın Dayanışması etkinliğinde satışa sunuldu. Alanı ziyaret edip stantları tek tek dolaşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na eşi Esra Babaoğlu, MHP Hendek KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz ile Belediye Meclis Üyesi Nigar Görüm eşlik etti.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SATILDI

Muammer Sencer Caddesinde tezgah açan Melek Nişancı Huzurevi Kadın sakinleri ve Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumundaki kadınlar tarafından üretilen takı, el sanatları ürünleri, çantalar, giysiler ve çeşitli tekstil ürünlerinin yanı sıra Hendekli ev hanımları tarafından üretilen sabun, doğal kremler, doğal yumurta, ev yapımı tarhana, ekşi mayalı ekmek, reçel, zeytinyağı, pasta ve börek gibi sayısız ürünler gün boyu satışa sunuldu.

BAŞKAN BABAOĞLU: GELENEK DEVAM EDİYOR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle geleneğin bu yılda devam ettiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, " El emeği göz nuru dökerek üreten, üreterek aile ekonomisine güç veren Hendekli kadınlar bu yılda çok güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Kıymetli Eşim Esra Babaoğlu, MHP Hendek KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz ve Belediye Meclis Üyemiz Nigar Görüm Hanımefendilerle birlikte Belediyemiz önünde bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Kadın Dayanışması Etkinliğine katılarak bizlerde kadınlarımıza desteğimizi gösterdik. Etkinlikte alışveriş yaparak desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeklerine sevgilerini katarak çalışan ve üreten tüm kadınlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda çok güzel bir etkinlik oldu” diye konuştu.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
İstanbul'da meydana gelen Deprem Hendek'te de hissedildi

Hendek Gündemi

İstanbul'da meydana gelen Deprem Hendek'te de hissedildi

Nişancı, 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

Nişancı, 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

NET Metal 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

NET Metal 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Tutkun 23 Nisan Çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

Tutkun 23 Nisan Çocuk bayramını kutladı

Karagüzel 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

Karagüzel 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Gürbüz, 23 Nisan çocuk bayramını kutladı

Hendek Gündemi

Gürbüz, 23 Nisan çocuk bayramını kutladı