HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek’in ulaşımı yeni renkleriyle artık daha güvenli
Son Güncelleme: 20.07.2024 04:32
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 699
Yorum: 1
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ilçelerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Kentin dört bir noktasında trafik güvenliğini artırmak ve konforlu bir ulaşım altyapısı oluşturmak için çalışan ekipler, Hendek’te yoğun bir mesai harcadı.

 

Trafik güvenliği

İlçedeki yol çizgilerini, yaya çizgilerini ve şeritleri yeni renklerine kavuşturan Büyükşehir ekipleri, trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkardı. Bu çalışma kapsamında orta refüjlerin görüntüsü değişti, bordür boyaları ise bölgeye farklı bir görsellik kattı. Çalışmaların tüm ilçe ve bölgelerde devam edeceği bildirildi.

 

“Hız kesmeyeceğiz”

Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak, şehir genelinde trafik güvenliği ve düzeninin sağlanması için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Bütün ilçelerimizde yol çizgisi, bordür boyama ve yaya geçitleri konusunda ihtiyaçları giderecek, yenileme çalışmalarına gece gündüz demeden hız kesmeyerek devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
#4346 Salih - 2023-08-10 13:44:47
Orman işletme ışıklarının çizgileri düzeltilecek mi, yanlış çizilmiş
KAROT ALIMINA ESNAF TEPKİSİ

Hendek Gündemi

KAROT ALIMINA ESNAF TEPKİSİ

Hendek’te Perşembe günü Nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Perşembe günü Nöbetçi eczane

Menderes Ayvaz AK Parti’ye Katıldı

Hendek Gündemi

Menderes Ayvaz AK Parti’ye Katıldı

HENDEKTE BEBEK AKADEMİSİ

Hendek Gündemi

HENDEKTE BEBEK AKADEMİSİ

Hendek’te Cuma,  Cumartesi ve Pazar Günü Nöbetçi Eczane

Hendek Gündemi

Hendek’te Cuma, Cumartesi ve Pazar Günü Nöbetçi Eczane

Hendekli Tır şoförü Ankara’da kazada hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Hendekli Tır şoförü Ankara’da kazada hayatını kaybetti