HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek’e teleferik
Son Güncelleme: 18.07.2024 02:36
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1155
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Bayraktepe’ye oradan da Selman Dede Orman Park arasına,  yaklaşık 4 Km’lik mesafeye teleferik hattı yapılacak.

Hendek için dev ve çılgın bir proje için Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilk adımı attı. Teleferik  projesi  için görüşmelere başlandı. Başkan İnci firmayı harita üzerinde bilgilendirerek, araziyi gezdirdi.

Yapılacak olan teleferik hattı için 1/5000’lik uydu fotoğrafları, 1/5000’lik topografya haritası ve 1/1000  ölçekli imar planlarının çakıştırılmasıyla hat üzerinde yapılacak olan istasyon noktaları belirlenerek çalışmalara başlanacak.

Teleferik hattının yapılmasıyla vatandaşlar merkezden Bayraktepe’ye oradan da Selman Dede Orman Park’a eşsiz manzara eşliğinde çıkabilecekler.

Dev proje yolda

Proje ile ilgili bilgi veren Hendek Belediye Başkanı Ali İnci “ Teleferik projemiz ile ilgili yabancı bir firma ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şu an için arazi etütleri ve direk dikim yerleri konusunda çalışmalar yapılıyor. Yapılması planlanan teleferik hattımızın güzergahı  Hendek Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Bayraktepe’ye oradan da Selman Dede Orman Park’a  uzanacak şekilde planlanıyor. Turistik açıdan da önemli bir projeye imza atacağız Projemiz ile ilgili anlaşma sağlanırsa kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız. Hendek için güzel bir proje olacak inşallah “ Dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Bayraktar, Büyükşehir'e su kesintisi çağrısı yaptı

Hendek Gündemi

Bayraktar, Büyükşehir'e su kesintisi çağrısı yaptı

Uzun; Başkan Püsküllü'den aynı duyarlılığı nikah salonu konusunda da göstermesini bekliyoruz

Hendek Gündemi

Uzun; Başkan Püsküllü'den aynı duyarlılığı nikah salonu konusunda da göstermesini bekliyoruz

Hendek'te Salı günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Salı günü nöbetçi eczane

HÜDAVERDİ BAHADIR VE EKİBİ YENİDEN REFAH PARTİSİNDE

Hendek Gündemi

HÜDAVERDİ BAHADIR VE EKİBİ YENİDEN REFAH PARTİSİNDE

Uzun; Hendek’in Su Sorunu Ortak Akılla Çözülmelidir

Hendek Gündemi

Uzun; Hendek’in Su Sorunu Ortak Akılla Çözülmelidir

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane