HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek uludere\'de kayik keyfi başladi
Son Güncelleme: 19.07.2024 20:15
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1830
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

Hendek Belediyesi tarafından yapılan Uludere Rekreasyon projesi kapsamında yaptırılan kayıklar Ramazan Bayramı Arifesinde Uludere\'ye indirilerek hizmete başladı.

Uludere Rekreasyon projesi doğrultusunda yer yer derinleştirilerek doğal havuzların oluştuğu dereye ilk kayıklar Ramazan Bayramı Arefe günü indirildi. Belediye meclis üyeleri ve STK temsilcilerinin katılımı ile ilk kayık keyfi yapıldı. Bayramda vatandaşlar kayık keyfini yaşamak için Uludere’ye akın etti.

Kestane ağacından yapılan kayıklar Hendek-1, Hendek-2 ve Hendek-3 ve yunusların Uludere’ye indirilerek hizmete başlaması vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Küçük şelaleler ve muhteşem manzarasıyla Uludere, kendine hayran bırakıyor. Vatandaşların yoğun talep gösterdiği kayık sefası haftanın yedi günü, öğlen 12.00 da başlayıp, gece 24.00 a kadar hizmet veriyor.

Halkımıza hizmet etmekten onur duyuyorum

 Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilk kayık keyfini meclis üyeleri ve STK temsilcilerine yaptırarak bilgi verdi. Başkan İnci, Hendek için en güzel hizmetleri verme gayreti içerisinde olduklarını belirterek  \'Hendek ve ilçemiz insanı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Hendek halkına hizmet etmekten onur duyuyorum. Uludere’de yapmış olduğumuz çalışmayla vatandaşlarımıza kayık keyfini yaşatmak istedik “ Dedi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
HÜDAVERDİ BAHADIR VE EKİBİ YENİDEN REFAH PARTİSİNDE

Hendek Gündemi

HÜDAVERDİ BAHADIR VE EKİBİ YENİDEN REFAH PARTİSİNDE

Uzun; Hendek’in Su Sorunu Ortak Akılla Çözülmelidir

Hendek Gündemi

Uzun; Hendek’in Su Sorunu Ortak Akılla Çözülmelidir

MHP İlçe Başkanı Namlı ve ekibinden ziyaretler

Hendek Gündemi

MHP İlçe Başkanı Namlı ve ekibinden ziyaretler

Emekli Polis Memuru vefat etti

Hendek Gündemi

Emekli Polis Memuru vefat etti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Sağ olarak bulundu, hastanede hayatını kaybetti

Hendek Gündemi

Sağ olarak bulundu, hastanede hayatını kaybetti