HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
HaberHendek.Com Reklamları HaberHendek.Com Reklamları
Hendek Belediyesinin Projesi Devam Ediyor
Son Güncelleme: 19.07.2024 12:15
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1156
Yorum: 0
Yazı Boyutu:
Paylaş:
HaberHendek.Com Reklamları

 

Hendek Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve kendi işlerini göremez durumdaki vatandaşlara yönelik ev temizliğine her gün bir mahallede devam ediyor. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün göreve geldiğinde gönderilen çiçekler, sosyal hizmete dönüşmüştü.  Çiçeklerin satışı ile alınan sosyal hizmet aracı, her gün bir mahallede ev temizliği yaparak hizmet veriyor. Belediyenin oluşturduğu ekip tarafından evleri temizlenen yaşlı, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlar, sağlıklı bir ortama kavuşmanın keyfini yaşarken, bu güzel hizmetten dolayı Başkan Püsküllü ve ekibine teşekkür ediyor.

 

Hiç kimse kimsesiz değil, bu zaman ve her zaman…

Başkan Püsküllü, “ İlçemizde yaşlı, yatalak, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız bulunuyor. Muhtarlarımız aracılığıyla bunların tespitlerini yapıyoruz. Sosyal Hizmet minibüsümüz vatandaşımızın evine gidiyor ve aracımızda bulunan çamaşır makinası ile çamaşırlarını yıkayıp, evlerini temizliyor. Yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Bu hizmetimiz dönüşümlü olarak devam ediyor “ Dedi. Belediyenin bu hizmetinden yararlanmak isteyen yaşlı ve engelli vatandaşlar 6146152 no’lu telefondan bilgi alabilirler. Proje başladığı günde itibaren 29 ayda 88 evde 639 defa temizliğe gidildi.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Hendek Gündemi

BİR ANLIK ÖFKE, BİR ÖMÜR PİŞMANLIK

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Hendek Gündemi

Minik Yuşa Çöp Günlerinde Temizlik Personelini bekliyor

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek Gündemi

Gazetecilerden Kaymakam Gökpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Çarşamba günü nöbetçi eczane

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

Hendek Gündemi

Hendek'te Perşembe günü nöbetçi eczane

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı

Hendek Gündemi

15 Temmuz’da AK Parti Hendek Teşkilatı’ndan Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı