Haberhendek 7.yaşini kutladi
Kategori: Hendek Gündemi
Tarih:
Okunma: 1541
Yorum: 0
Yazı Boyutu: a - a - a - a
Paylaş:
Güncelleme Tarihi: 20.05.2024 09:57

Haberhendek 7. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak yayım hayatına aynı kararlılıkla devam ediyor.

HUBB Lounge &Garden Kafe toplantı salonunda gerçekleşen Haberhendek sitesinin 7.kuruluş yıldönümüne Kaymakam Mustafa Ayhan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Fatih Sunman,Sezgin Misir, Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak, CHP Sakarya Milletvekili A.Adayı Ayhan Bal, CHP Hendek Belediye Başkan Adayı A.Selami Karakadı, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Yönetim Kurulu üyeleri,MHP Eski İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Meclis üyeleri Yaşar Aygüneş, Vural Tutkun,Engin Yapıcı , Genç Parti İlçe Başkanı  Ali Kemal Yener, Süt Birliği Başkanı Seyfi Arslan, THK Hendek Şube Başkanı Meliha Polat, HİMDER Başkanı Fatih Tazim, HAKUT Derneği Başkanı Yakup Borozancı, yönetimi,  İş adamları ,esnaflar ,Sakarya Basınında görev yapan Gazeteciler İ.Şener Sak, Fatma Onay Sak, Metin Işıker, Oktay Yılmaz  ,Hendek Gündem internet sitesi Editörü Gürkan Özer , Haberhendek sitemiz köşe yazarları ve bize ev sahipliği yapan HUBB Kafe işletme sahibi İsmet Kayıhan katıldı.

Köşe yazarlarımızdan Orhan Topçu’nun sunum yaptığı gecede Haberhendek’in yayın hayatı ile ilgili bilgiler verdi.

Haberhendek sitemizin istatistikleri ,çizgisi ve objektif haberciliğinden bahseden Topçu  “Topluma hizmet etmenin Hakk’a hizmet olduğu düşüncesiyle ,korkmadan ,cesurca olayların üzerine gittik.Hendek Halkının haklarını her alanda aradık.Sağlık,Eğitim,Spor,Sosyal,Kültürel, Ekonomi alanında Hendek halkının sorunlarını tespit ederek yetkililerin duymasını sağladık.Çözülen her sorundan mutlu olduk.Taraf olmadan ,objektif habercilik yaptık. Haberhendek sitemizin 7.kuruluş yıldönümünde bizleri onurlandırdınız. Katılımlarınızdan dolayı Haberhendek ailesi olarak teşekkür ediyorum “ dedi.

Topçu sunumun ardından Haberhendek sitemizde yazıları ile her zaman örnek olmuş Köşe yazarlarımızı tanıttı. Köşe yazarlarımızdan Doç.Dr.Mustafa Koç’un toplantısı  olması nedeniyle katılamadığı gecede Hendek’li olan ve Geyve Meslek Yüksek okulunda Öğretim Üyesi olan Yard. Doç. Dr. Kartal Türk’te medyanın ilçe ve bulunduğu bölge için önemli olduğunu belirterek Haberhendek ailesi ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Köşe yazarlarımızdan Türk Eğitim-Sen Hendek Temsilcisi Kutluay Benli’de kısa bir değerlendirme yaparak eğitimin önemine vurgu yaparak bir bölgenin kalkınabilmesi için eğitime önem verilmesi gerektiğini ve eğitime yatırım yapılmasının önemine değinerek artık hendekte bir üniversitenin kurulması gerektiğini ve Haberhendek ailesi ile daha nice yıllar birlikte olmak dileğiyle  katılımcılara teşekkür etti.

İHH Hendek Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olan köşe Yazarlarımızdan Esma Negiz Aydoğan ve sitemizin en genç yazarlarından olan Sinem Nur Kısa’da bir selamlama konuşması yaparak Haberhendek ailesinin birer ferdi olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Haberhendek Editörü ve Sahibi Mehmet Kavis objektif, çizgisinden sapmadan aynı kararlılıkla yollarına devam edeceklerini belirterek ilk defa düzenledikleri böyle bir gecede Haberhendek ailesini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Geceye katılan Kaymakam Mustafa Ayhan da yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. Ayhan “ Haberhendek ailesinin bu güzel gününde sizlerle birlikte olmakla bende büyük mutluluk duyuyorum.Haberhendek bizimde takip ettiğimiz bir sitedir.Hendeğin sesini dış dünyaya duyuran bir sitedir.Değişik sosyal paylaşım siteleriyle de haber paylaşımı yaparak daha çok insanlara ulaşım yaptıklarını biliyorum.Hendeğimizin bir değeri ve bu değerin büyümesi ve güzelleşmesi bizim içinde büyük bir mutluluktur.Bugün burada değişik siyasi partilerimizin temsilcilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilci ve başkanlarının burada olması doğru işlerin ,doğru hizmetin yapıldığının kanıtıdır.Bir başka güzellikte köşe yazısı yazan arkadaşlarımızın toplumun her kesimine hitap edecek şekilde,değişik fikir ve görüşlerden oluşması haber portalı şekline dönüşmesi ayrı bir güzelliktir.Toplumumuzun değişik kesimlerinin burada yer alması toplumumuzun bir zenginliği ,güzelliği olarak görülmelidir.Değişik fikirlerden güzellikler doğar.Buna toplumumuzun ihtiyacı var.Bundan kimsenin çekinmemesi gerekir.Bugün Haberhendek kendisi haber oldu.Hayırlı olmasını diliyor, Hendeğimize hizmet veren ve bunu sağlayan Haberhendek ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Konuşmaların ardından Kaymakam Mustafa Ayhan, Haberhendek ailesi ve programa katılanlar 7.kuruluş yıldönümü pastasını hep birlikte kestiler.

Pasta kesiminin ardından geceye katılanlar çay keyfi ile birlikte sohbet ederek hoşça vakit geçirdiler.

Yorumlar

Lütfen aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
  • Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
  • Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
  • Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
  • Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
  • Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
  • Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
  • Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.

Önerilen Haberler

Genç kızdan kahreden haber

Hendek Gündemi

Genç kızdan kahreden haber

19 MAYIS HENDEK´TE COŞKUYLA KUTLANDI

Hendek Gündemi

19 MAYIS HENDEK´TE COŞKUYLA KUTLANDI

MHP Hendek'ten Atatürk ve Türk Bayrağının unutulmasına tepki

Hendek Gündemi

MHP Hendek'ten Atatürk ve Türk Bayrağının unutulmasına tepki

Atatürk’ü anma gününde unutuldu

Hendek Gündemi

Atatürk’ü anma gününde unutuldu

Atatürk'ü anma gününde Atatürk ve Türk Bayrağını unuttular

Hendek Gündemi

Atatürk'ü anma gününde Atatürk ve Türk Bayrağını unuttular

YEŞİLKÖY YAŞAM ALANI KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ

Hendek Gündemi

YEŞİLKÖY YAŞAM ALANI KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ