Hendek’te kurulan Gönül Köprüsü Platformu tarafından ve 152 STK'nın katıldığı kermesin geliri, Gazze’deki yetimlere ulaştırılmak üzere ilk aşamada yemek yardımı olarak gönderildi. Yardımlar, İHH'nın Gazze'deki çalışmalarına destek sağlamak amacıyla toplandı.
Hendek’ten yola çıkan yardımlar Gazze'deki yetimlere ulaşarak, orada yaşayan çocukların yüzünü güldürdü. Gazze’nin yetimleri, Hendek’e özel dualarını ilettiler. Yardımın, hem maddi hem de manevi anlamda büyük bir destek olduğu ifade edildi.
Gönül Köprüsü Platformu, yardımların devam edeceğini ve Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edeceklerini belirtti. Bu anlamlı dayanışma, Hendek ile Gazze arasında güçlü bir kardeşlik bağının simgesi oldu.








Gönül Köprüsü Platformu’nun Organize Ettiği Kermes Geliri, Gazze Yetimlerine Ulaştı
Son Güncelleme: 25.02.2025 23:25
Son Güncelleme: 25.02.2025 23:25


Yorumlar
Önerilen Haberler





